MMA

Αρνήθηκε εξαιρετική προσφορά για τη ρεβάνς με τον Canelo ο GGG και δύο ώρες μετά είπε ναι

Αρνήθηκε εξαιρετική προσφορά για τη ρεβάνς με τον Canelo ο GGG και δύο ώρες μετά είπε ναι

"No Fight" είπε στο ESPN ο Oscar De La Hoya καλούμενος να σχολιάσει την τελευταίο προσφορά που έκανε το promotion του στον GGG. Υπολόγισε όμως χωρίς τον... ξενοδόχο.

Σύμφωνα με τον Μεξικανό promoter, η εταιρία του έκανε προσφορά να γίνει ο αγώνας με μοιρασιά 57,2-42,5, ωστόσο ο GGG είπε "όχι".

Επίσης, ο πρώην Ολυμπιονίκης και νυν μάνατζερ του Canelo Alvarez επισήμανε ότι ο Golovkin είναι ο μοναδικός από την ομάδα του που βάζει εμπόδια για τον αγώνα αυτό, τη μεγάλη ρεβάνς που περιμένει ο πυγμαχικός κόσμος. Πάντως, συγκριτικά με τα χρήματα που δέχθηκε να πάρει στον επαναληπτικό που δεν έγινε ποτέ, αυτά που φέρονται να του δίνουν του GGG οι Μεξικανοί είναι πολλά περισσότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι για το παιχνίδι της 5 Μαΐους που αναβλήθηκε λόγω του ντόπινγκ μπλεξίματος του Canelo, η μοιρασιά ήταν συμφωνημένη για 65-35 υπέρ του κοκκινομάλλη.

ΑΥΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Όπως διαβάζετε όλα τα παραπάνω ήταν γραμμένα στο Fightsports καμιά ώρα αφότου ο Golovkin αρνήθηκε...

Δύο ώρες, όμως, αργότερα ο De La Hoya επικοινώνησε εκ νέου με το ESPN και τους ανακοίνωσε πως η ρεβάνς GGG vs. Canelo ήταν τελικά ολοζώντανη.

Κι όχι μόνο... αγκομαχούσε, αλλά αναστήθηκε εν τέλει αφού ο Μεξικανός και οι δύο μποξέρ μέσω social media ανακοίνωσαν πως το μεγάλο ματς θα γίνει και πως ο μποξέρ από το Καζακστάν συμφώνησε στο εξαιρετικό 57,2-42,5 και αναμένεται να βάλει στην τράπεζα πάνω από 50.000.000 ευρώ!

Ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, κι ας ελπίσουμε χωρίς απρόοπτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ