MMA

Αρνείται ο Browne τις κατηγορίες της συζύγου του για ξυλοδαρμό

Αρνείται ο Browne τις κατηγορίες της συζύγου του για ξυλοδαρμό

Κατηγορηματικά αρνείται ο Heavyweight μαχητής του UFC, Travis Browne, οποιαδήποτε επίθεση προς την γυναίκα του. Μένει να δούμε τι θα βρει η έρευνα του UFC και αν θα πάει τελικά στην αστυνομία η σύζυγός του.

Κατηγορηματικά αρνείται ο Heavyweight μαχητής του UFC, Travis Browne, οποιαδήποτε επίθεση προς την γυναίκα του η οποία πριν λίγες μέρες ανέβασε στο instagram φωτογραφίες της με μελανιές κατηγορώντας τον Browne για τον ξυλοδαρμό. Η σύζυγος παρόλα αυτά δεν έχει πάει στην αστυνομία να κάνει επίσημη καταγγελία όμως το UFC ξεκίνησε ιδιωτική έρευνα για το θέμα.

Ο μάνατζερ του που έκανε κάτι παρόμοια πρόσεξε μερικές ασυνέπειες κατά τον ίδιο,στις δηλώσεις της συζύγου του πελάτη του. Καταρχάς, δεν πήγε ποτέ στην αστυνομία ούτε στο νοσοκομείο και ο ίδιος αναρωτήθηκε πως γίνεται να σου επιτεθεί ένας επαγγελματίας μαχητής ύψους 2 μέτρων και 130 κιλών και να μην χρειαστεί καν να πας σε ένα ιατρείο. Πρόσθεσε επίσης ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, η κοινή γνώμη καταδικάζει αμέσως τον άνδρα ειδικά όταν αυτός είναι μαχητής και θεωρείται "άγριος".

Παρά αυτές τις "ασυνέπειες" δεν αποκλείεται να έγινε ότι καταγγέλθηκε και η γυναίκα να φοβήθηκε να το καταγγείλει τότε. Σίγουρα ο κόσμος πρέπει να κρατήσει ουδέτερη στάση και να θυμηθούμε ότι είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μένει να δούμε τι θα βρει η έρευνα του UFC και αν θα πάει τελικά στην αστυνομία η σύζυγός του.

Για την ώρα όμως η σύζυγος του απάντησε γιατί δεν πήγε στην αστυνομία και είπε ότι δεν ήθελε να συλλάβουν τον Browne και να χάσει την καριέρα του και τα παιδιά του αλλά ήθελε να στηρίξει άλλες γυναίκες που έχουν περάσει τα ίδια...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό: Casting με Ρωσίδες που θέλουν να γίνουν ring girls (ΒΙΝΤΕΟ)

Aσύλληπτο: Παγκόσμια πρωταθλήτρια κάνει Κάτα χωρίς να κουνηθεί… φύλλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ