MMA

Αποστόλου: "Δύσκολα θα υπάρξει ξανά αθλητής σαν τον Ζαμπίδη"!

Αποστόλου: "Δύσκολα θα υπάρξει ξανά αθλητής σαν τον Ζαμπίδη"!

O προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη, Βαγγέλης Αποστόλη, εξέφρασε την απόψη ότι δύσκολα θα βρεθεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αθλητής με τις δυνατότητες του "Iron Mike".

O προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη, αποτελεί ένα από τα σημαντικά κεφάλαια του Ελληνικού kickboxing σήμερα. Εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του, καθώς εκείνος ετοιμάζει την νέα φουρνιά αθλητών του, ενώ δεν παραλείψαμε να αναφερθούμε και στον μεγάλο Iron Mike που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Απστόλου:

Δάσκαλε επισφραγίσατε πριν από λίγες μέρες μία σημαντική συμφωνία με τον Στέλιο Πολίτη. Ποιος είναι ο στόχος αυτής της συνεργασίας και πως βλέπετε την προσπάθεια του κ. Πολίτη για το Ελληνικό kickboxing;

«Ο στόχος της συνεργασίας που μου πρότεινε και δέχτηκα με μεγάλη χαρά ο κ Πολίτης, είναι η ανάπτυξη του Kick Boxing υπό την αιγίδα της WKU σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και η προώθηση ταλέντων στο εξωτερικό. Ο κύριος Πολίτης είναι πολύ έμπειρος στο χώρο σαν προπονητής και σας διοργανωτής και πιστεύω ότι μπορεί να δώσει πολλά Και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του αθλήματος».

Είστε ένας άνθρωπος που δούλεψε με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Θεωρείται πως θα υπάρξει νέος Iron Mike; Βλέπετε να υπάρχει το ταλέντο εκεί έξω;

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικόαθλητήςμε τέτοιες δυνατότητες».

Τι θεωρείτε πως είχε ο Ζαμπίδης και πέτυχε τόσο σπουδαία πράγματα και λείπει από τους άλλους αθλητές;

«Είναι ένας χαρισματικός αθλητής που συνδυάζει στο maximum την Τεχνική-Δύναμη -Αντίληψη -Πειθαρχία -Υπακοή στον προπονητή του στο δύσκολοτρόποζωήςπου απαιτεί ο υψηλός πρωταθλητισμός που εγω προσωπικά δεν διακρίνω να έχει άλλος αθλητής σε τόσο υψηλό βαθμό.

Ένα ακόμα σπουδαίο και σπάνιο στοιχείο που έχει αυτός ο μεγάλος αθλητής είναι ότι κατάφερνε να βρίσκει πάντα το κίνητρο να συνεχίζει να αγωνίζεται ενώ ήταν για πολλά χρόνια στην κορυφή».

Ο δικός σας στόχος στο μέλλον ως προπονητής;

«Με αφορμή την συνέντευξη σας ανακοινώνω επίσημα την δημιουργία αλυσίδας σχολών που ετοιμάζω Dragon's fight school στην Ανατολική Αττική καθώς και ένα μεγάλο Fight club στην Αθήνα που θα είναι και η κεντρική ακαδημία».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Άνοιξαν οι ουρανοί: Γδύθηκε η Felice και έσπειρε πανικό!

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ