MMA

Από τις πολεμικές τέχνες στα καλλιστεία!

Από τις πολεμικές τέχνες στα καλλιστεία!

Όταν βλέπεις γυναίκες να διατηρούν στο ακέραιο την θηλυκότητα τους και να την συνδυάζουν με μαχητικό πνεύμα, δεν μπορείς παρά να δώσεις τα εύσημα. Μία τέτοια περίπτωση είναι η Ελπίδα- Μαρίνα Δημητρόπούλου.

Ξεκίνησε από τριών ετών τις πολεμικές τέχνες και έφτασε να αγωνίζεται για την Εθνική ομάδα Tae Kwon Do, νικώντας μάλιστα την Maria Espinoza (δύο φορές Ολυμπιονίκη) μέσα στο Μεξικό!

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε την δεύτερη θέση στα καλλιστεία με τίτλο Mις Ανατολική Αττική και Fashion Model στα καλλιστεία του κ. Κερανόπουλου, κάνουν την Δημητροπούλου μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση για να μάθουμε περαιτέρω πράγματα για εκείνη. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Μαρίνα σε καλωσορίζουμε στο Fightsports.gr. Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις τις πολεμικές τέχνες;

«Ξεκίνησα μπαλέτο η αλήθεια, αλλά έβαλε το χεράκι του ο μπαμπάς και με έγραψε σε τμήμα καράτε. Η απόφαση μετά ήταν στο χέρι μου, για αν θα μείνω ή όχι. Τελικά έκατσα. Είχα δύο υπέροχους δασκάλους που με κράτησαν σ’αυτή την σχολή 8 χρόνια»!

Με ποιο τρόπο σε βοήθησαν οι πολεμικές τέχνες στη ζωή σου;

«Έχω βοηθηθεί πολύ απ’αυτό. Πολλά πράγματα αρχίζεις να βλέπεις στη ζωή με άλλο μάτι. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και παράλληλα δυναμικός. Είναι ωραία να χάνεσαι με τις ώρες μέσα στο χώρο που αγαπάς».

Με ποια στυλ έχεις ασχοληθεί;

«Ασχολούμαι 18 χρόνια, 8 χρόνια καράτε και 10 Tae Kwon Do. Ανήκω στη σχολή Jaguar και έχω προπονητή τον Γιάννη Γκόβα που με έχει βοηθήσει πολύ στη πορεία που έχω κάνει».

Με τι άλλο ασχολείσαι πέραν των πολεμικών τεχνών;

«Έχω ασχοληθεί με φωτογραφήσεις, διαφημίσεις, έχω συμμετάσχει σε καλλιστεία και διαφημίσεις ρούχων. Έχω πάρει τίτλους σε καλλιστεία όπως Μις Αττική και Μις Fashion Model».

Δείτε την Ελπίδα- Μαρίνα Δημητροπούλου εν δράσει!

Η Ελπίδα- Μαρίνα Δημητροπούλου μέσα από φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Δείτε το νοκ άουτ του Μιχάλη Ζαμπίδη στον Τούρκο Harun Kina

Όταν δύο ψυχοπαθείς ανεβαίνουν στο ρινγκ!

Όταν η Ronda πλάκωσε δημοσιογράφο στο ξύλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ