MMA

Απίστευτη δολοφονία πυγμάχου από τον αντίπαλο του που δεν άντεχε να χάνει!

Απίστευτη δολοφονία πυγμάχου από τον αντίπαλο του που δεν άντεχε να χάνει!

Δεν άντεχε τις ήττες ο Darrell Telisme από τον Stan Stanisclasse και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση με τον πιο ακραίο τρόπο.

Έχουμε δει πολλές φορές μαχητές να μην ξέρουν να χάνουν και να βρίσκουν χίλιες δύο δικαιολογίες μετά τον αγώνα για την ήττα του ή απλά να μην την αναγνωρίζουν αλλά αυτό που έγινε στην Florida των ΗΠΑ πριν λίγες μέρες είναι απλά απίστευτο.

Ο 23χρονος Stan Stanisclasse συνήθιζε να κερδίζει τον συναθλητή του 24χρονο Darrell Telisme στα sparring που έκαναν στο κοινό τους γυμναστήριο κάτι που ο δεύτερος φαίνεται να μην καταδέχεται ποτέ αφού υποστήριζε πως αυτός ήταν ο πιο ταλαντούχος.

Κι όμως αυτός που ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική καριέρα και τα πήγαινε περίφημα ήταν ο Stanisclasse με τον Telisme να θεωρεί ότι τον κρατούσε πίσω ο συγκεκριμένος συναθλητής του και σε αυτόν οφειλόταν οι δικές του αποτυχίες!

Από ότι φαίνεται πριν λίγα βράδια, ο Telisme προκάλεσε σε μάχη ακόμη μια φορά τον Stanisclasse, αυτή τη φορά έξω από μια πιτσαρία με τον δεύτερο να κερδίζει και πάλι.

Μόνο που αυτή τη φορά ο άλλος πήγε και πήρε το όπλο του, πήγε στο σπίτι του συναθλητή του, του χτύπησε την πόρτα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Την επόμενη μέρα παραδόθηκε ο ίδιος στην αστυνομία λέγοντας πως δεν θυμόταν τίποτα λόγο μέθης.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Tρομερό: Κickboxer γρονθοκόπησε δάσκαλο σε σεμινάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην έμπορος ναρκωτικών που έγινε πυγμάχος εξαιτίας ενός τυφώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ