MMA

Απειλούν τον Fedor γιατί έκανε κριτική σε ΜΜΑ αγώνες με παιδάκια!

Απειλούν τον Fedor γιατί έκανε κριτική σε ΜΜΑ αγώνες με παιδάκια!

Ο Fedor άσκησε κριτική σε αγώνα με κανόνες ΜΜΑ για παιδιά 9-11 ετών και τώρα δέχεται απειλές από αθλητές και παράγοντες.

Πριν λίγες μέρες τοWorld Fight Championships of Akhmat στην Τσετσενία έκανε το τελευταίο του event όπου πριν τους ενήλικες, τρία ζευγάρια πολύ νεαρών παιδιών, 9 -10 και 11 ετών έπαιξαν με κανονικούς κανόνες ΜΜΑ, χωρίς προστατευτικά.

Επιπλέον οι τρεις νικητές ήταν οι γιοί του σκληρού και διαβόητου ηγέτητης Τσετσενίας Ramzan Kadyrov o οποίος χειροκροτούσε έξω από το κλουβί.

Στη Ρωσία όλοι οι αθλητές κάτω από τα 21 πρέπει να φοράνε προστατευτικά στο κεφάλι και στους αστραγάλους, κάτω των 17 πρέπει να φοράνε και ρούχα.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και ένας από τους πιο σοβαρούς επικριτές ήταν ο πρόεδρος της Ρώσικης ΜΜΑ ομοσπονδίας Fedor Emelianenko που δήλωσε:

"Ότι έγινε στο τουρνουά του Γκρόζνι ήταν απαράδεκτο και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Παιδιά κάτω των 12 δεν μπορούν να είναι καν θεατές σε ΜΜΑ αγώνες, αλλά είδαμε παιδιά 8 ετών να δέρνονται μεταξύ τους μπροστά σε χαρούμενος ενήλικους. Είμαι εξοργισμένος από το γεγονός ότι ο ηγέτης της Τσετσενιας το παρακολουθούσε. Δεν του είπε ο υπουργός του αθλητισμού ότι απαγορεύεται;"

Αν και ο Fedor βγάζει απόλυτο νόημα, δέχθηκε σημαντική επίθεση από μαχητές και προσωπικότητες προσκείμενες στον Kadyrov μέσω τον Social media ενώ πολιτικός σύμμαχος του Τσετσένου ηγέτη δήλωσε ότι ο Fedor " πρέπει να λογοδοτήσει για όσα είπε για τους γιους του Kadyrov".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ