MMA

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της επίθεσης στην κόρη του Fedor!

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της επίθεσης στην κόρη του Fedor!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Fedor Emelianenko επιβεβαίωσε αυτό που εδώ και μία εβδομάδα αιωρείτο στην ατμόσφαιρα ως εφιάλτης για τον Ρώσο πρωταθλητή. Πράγματι, η κόρη του είναι αυτή που δέχθηκε επίθεση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που έκανε την ανακοίνωση το μόλις 16 ετών κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους οι οποίοι της επιτέθηκαν απρόκλητα και χωρίς καν να πουν το λόγο. Από την πλευρά του Fedor και διά του εκπροσώπου του εννοείται πως δεν έγινε καμία απολύτως νύξη στο θέμα Kadyrov, παρ' όλα αυτά ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι το κοριτσάκι χτυπήθηκε από οπαδούς του Τσετσένου ηγέτη.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνές για το πολύ επικίνδυνο αυτό θέμα μ'ένα ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών να λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες...

Ο ίδιος ο Emelianenko δεν βρίσκεται κοντά στην κόρη του - σύμφωνα πάντα με τον υπεύθυνο επικοινωνία - αλλά στο camp του όπου θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά αφού η υγεία της κόρης του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο!

Η υπόθεση δείχνει ότι θα τραβήξει μακριά και σίγουρα πρόκειται για κάτι περίεργο ειδικά δε όταν αμφισβητείς τις... δυνάμεις ενός πρωταθλητή σαντον Fedor που είναι και "κολλητός" φίλος του προέδρου της ρώσικης ομοσπονδίας. Σε διαφορετική περίπτωση ή τρελός είσαι ή πιο ισχυρός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το νέο ring girl του Versus! (ΦΩΤΟ)

Μπλέξιμο: Η πρώην του Floyd Mayweather… χτυπάει Cristiano Ronaldo! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ