MMA

Anthony Dirrell: "Νίκησα τον πιο δύσκολο αγώνα"

Anthony Dirrell: "Νίκησα τον πιο δύσκολο αγώνα"

Ο Anthony Dirrell (29-27-1-1, 22Kos), δεν είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό! Κακώς... Φταίμε εμείς. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους πυγμάχους της εποχής μας.

Όχι τόσο έντονα για τις επιτυχίες του έξω από το ρινγκ, αλλά περισσότερο γιατί έδωσε και κέρδισε τη μεγαλύτερη μάχη που μπορεί να δώσει άνθρωπος οργανικά και ψυχικά ώστε να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να μην οδηγηθεί στον μονόδρομο του θανάτου.

Όπως και στην επική περίπτωση του Danny Jacobs, έτσι και τώρα ο Dirrell είναι ο πυγμάχος που του εμφανίστηκε καρκίνος, δεν... έπεσε πολέμησε και μέσα σ'ένα μόλις χρόνο, το 2007 δηλαδή κατάφερε να ανακάμψει να επιστέψει στα ρινγκ και να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Dirrell μάλιστα μέχρι και το 2013 ήταν αήττητος, αλλά τελικά έφερε ισοπαλία με τον Bika και έχασε στον τελευταίο του αγώνα από τον Badou, χάνοντας παράλληλα και την WBC ζώνη που είχε στην middleweight κατηγορία. Την Κυριακή που μας έρχεται ο Anthony θα μπει εκ νέου στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον έμπειρο Μεξικανό, Rubio Marco Antonio ο οποίος έχει κερδίσει τον Lemieux του Golovkin παλαιότερα. Σε δηλώσεις του σχετικά με τον αγώνα ο Dirrell δεν χρειάστηκε να πει πολλά.

"Έδωσα και κέρδισα την πιο σκληρή μάχη για να είμαι εδώ δίπλα σας και να σας μιλάω τώρα. Δεν φοβάμαι κανέναν. Έχασα στον προηγούμενο αγώνα μου και άφησε κάτι δικό μου να φύγει μέσα από τα χέρια μου θα το πάρω πίσω!

Πολεμάω αποκλειστικά και μόνο για την οικογένειά μου και όχι για τη δόξα. Θέλω να είναι ασφαλείς οι δικοί μου...".

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

H ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΖΩΕΣ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟ... ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΞ

ΠΟΙΑΝΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟ ΔΡΑΜΑ SOUTHAPAW

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ