MMA

Animal Movement: Ένας επαναστατικός τρόπος προπόνησης

Animal Movement: Ένας επαναστατικός τρόπος προπόνησης

Πως θα σας φαινόταν να κινείστε όπως μία γάτα; Να πλησιάζετε τον αντίπαλο όπως ένα φίδι; Συνδυάζεται με τις πολεμικές τέχνες και η Μαριλένα Σχιζοδήμου μας αναλύει τον τρόπο.

Η Μαριλένα Σχιζοδήμου μιλάει σήμερα στο Fightsports.gr για το Animal Movement που ήδη επικεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού των μαχητικών τεχνών και μη, αφού είναι κάτι εντυπωσιακό και συνάμα αποτελεσματικό. Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Τι ακριβώς είναι το animal movement και ή σχέση του με τις πολεμικές τέχνες;

"Το Animal Movement είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής πολλαπλών επιπέδων κατάρτισης με το σωματικό βάρος και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα κινητικότητας .Οι μιμήσεις ζώων έχουν βαθιές ρίζες στην ανθρώπινη παράδοση, ιδιαίτερα στις πολεμικές τέχνες . Το τάγμα των μοναχών - πολεμιστών Shaolin, για παράδειγμα, στην εκπαίδευση και την εξάσκηση του Kung Fu παρατηρούν τις συμπεριφορές και εστιάζουν στις ικανότητες επιβίωσης όλων των άγριων ζώων".

- Πως ασχολήθηκες με αυτό και ποια τα οφέλη;

"Ήμουν από τις πρώτες που εκπαιδεύτηκαν στο Animal Movement καθώς μου τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον .Αν και έχω ασχοληθεί με πολλά είδη προπόνησης θεωρώ ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο και ασφαλές πρόγραμμα καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού .Με τη μέθοδο αυτή βελτιώνουμε τόσες τις κινητικές δεξιότητες όσο και τις ικανότητες μας."

- Υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης από τους Έλληνες;

" Υπάρχει τρομερή απήχηση αν αναρωτηθεί κανείς ότι στα 2 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 120 επαγγελματίες και η ζήτηση είναι όλο και μεγαλύτερη καθώς εξελίσσεται συνεχώς ".

- Γιατί κάποιος να το επιλέξει;

" Επιλέγουμε Animal Movement γιατί είναι ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα .Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ,διότι έχει επίπεδα δυσκολίας , είναι διασκεδαστικό και θέτει στόχους".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το "βουνό" του GOT τρώει 11 γεύματα και 4 κιλά κρέας την ημέρα! (ΦΩΤΟ)

Monique Ricardo: H Jiu Jitsu fighter που θες να σε ρίξει στο… έδαφος (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ