MMA

Andy Souwer: "Έλα στο σεμινάριο να προπονηθείς σας πραγματικός πρωταθλητής"

Andy Souwer: "Έλα στο σεμινάριο να προπονηθείς σας πραγματικός πρωταθλητής"

Ο πρεσβευτής του Dutch style, Andy Souwer θα βρεθεί στην Ελλάδα για ένα από τα μεγαλύτερα σεμινάρια που έχουν γίνει στην χώρα μας, 13 και 14 Ιανουαρίου στο Workout Hall στον Άλιμο.

Με μία σπουδαία καριέρα να τον συνοδεύει ο Andy Souwer είναι αν μη τι άλλο στην συνείδηση του Ελληνικού κοινού ένας από τους καλύτερους kickboxers όλων των εποχών.

Ο πρεσβευτής του Dutch style θα βρεθεί στην Ελλάδα, χάρη στις προσπάθειες του Αντρέα Ορφανίδη, για ένα από τα μεγαλύτερα σεμινάρια που έχουν γίνει στην χώρα μας, 13 και 14 Ιανουαρίου στο Workout Hall στον Άλιμο.

Το σεμινάριο αυτό θα είναι χωρισμένο σε τέσσερα γκρουπ, το Σάββατο 11:00 με 13:30 και 14:30 με 17:00 και την Κυριακή τις ίδιες ώρες.

Μιλώντας με τον σούπερ σταρ του Ολλανδικού kickboxing διαπιστώσαμε πως αυτό το σεμινάριο έχει να δώσει πολλά τόσο σε αθλητές που ακολουθούν τον πρωταθλητισμό αλλά και σε φανς του στυλ που θα δουν από κοντά έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Στην αρχή ο Souwer αναφέρθηκε στον στόχο αυτού του σεμιναρίου.

"Μετά από μερικά χρόνια επιστρέφω και πάλι στην Ελλάδα για να εξακριβώσω πόσο έχει ανέβει το επίπεδο των αθλητών. Εκτός αυτού θέλω να μοιραστώ τις γνώσεις μου με τον κόσμο που θα φέρει ο κ. Ορφανίδης.

Θέλω να δω ξανά την χώρα σας και να κάνω νέους φίλους", ανέφερε ο Ολλανδός που στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών αφού στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

"Έχω παίξει μόνο με τον Ζαμπίδη από Έλληνες αθλητές. Δεν γνωρίζω άλλους. Αλλά σίγουρα θα έχω την ευκαιρία να δω κάποια νέα παιδιά στο σεμινάριο. Ανυπομονώ γι'αυτό. Θα μπορέσουμε να τους δώσουμε μία ευκαιρία να μπουν στο team Souwer".

Τέλος το μήνυμα του Souwer προς τους Έλληνες ήταν γεμάτο υποσχέσεις για ένα σπουδαίο σεμινάριο.

"Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Αν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις με τους καλύτερους, τότε προπονήσου με τους καλύτερους σαν πραγματικός πρωταθλητής".

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για το σεμινάριο που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο από τον Αντρέα Ορφανίδη και τον Andy Souwer σε μία από τις πιο σπουδαίες προσπάθειες που γίνονται στην χώρα μας και στα μαχητικά αθλήματα:

"Στις 13 και 14 Γεννάρη του 2018 μετα απο προσωπική πρόσκληση του κ. Ανδρέα Ορφανίδη, θα παρευρεθεί στην Αθήνα, ένας εκ των κορυφαίων πρεσβευτών του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Ολλανδός θρύλος του Kickboxing Andy Souwer, για να πραγματοποιήσει ενα διήμερο πρακτικό σεμινάριο kickboxing.

Στο διήμερο αυτο θα πραγματοποιηθούν 4 γκρουπάκια με διαφορετική ύλη στο καθ´ ένα. Ετσι δίνεται η επιλογή οποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το ενα γκρουπ μεμονωμένα, δυο γκρουπ μαζι (ενα γκρουπ την ημέρα είτε και τα δυο γκρουπ της ίδιας μέρας) ή και τα τέσσερα γκρουπ μαζι! Συνολικά θα ειναι 10 διδακτικές ώρες!

ΣΑΒΒΑΤΟ: Γκρουπ Α 11.00-13.30 Γκρουπ Β 14.30-17.00 ΚΥΡΙΑΚΗ: Γκρουπ Γ 11.00-13.30 Γκρουπ Δ 14.30 - 17.00

Στο σεμινάριο αυτό, θα μυήσει αθλητές, μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, καθώς και προπονητές, στα μυστικά του kickboxing μέσα από την προσωπική του πείρα.

Έχει διανύσει μέχρι τώρα ένα συναρπαστικό ταξίδι, με περισσότερα από 20 χρόνια αγωνιστικής πορείας, με 180 αγώνες στο ενεργητικό του, οι περισσότεροι απο αυτούς νικηφόροι (ποσοστό επιτυχίας 91%). Κατάφερε να γίνει κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων και πανευρωπαικών τίτλων νικώντας μάλιστα όλους τους θρυλικούς μαχητές με όρους Κ1: Mike Zambidis Greece Buakaw Thailand Nieky Holzken Holland Artur Kyshenko Ukraine Andy Ristie Suriname Yodsanklai Fairtrex Thailand Masato Japan Albert Kraus Holland Carlos Condit USA Yasuhiro Kido Japan.

Η σπουδαιότητα της επίσκεψης του, έγκειται επίσης και στο γεγονός οτι σε συνεργασία με τον προπονητή και διοργανωτή του σεμιναρίου κ. Ανδρέα Ορφανίδη, θα επιλέξει αθλητές για να τους προωθήσει στα μεγαλύτερα αθλητικά events του εξωτερικού, σε απόλυτη συννενόηση πάντα με τους Έλληνες και ξένους μάνατζερ και προπονητές των αθλητών.

Η αρχή θα γίνει αμέσως μετά το σεμινάριο όπου θα επιλεχθούν οι ενδιαφερόμενοι αθλητές για να πάνε στην Ολλανδία για μια βδομάδα και να προπονηθούν μαζί με τον θρύλου του Κ1 στη σχολή του Andy Souwer και στην συνέχεια θα προωθηθούν σε σημαντικά events του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια φοβερή εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ένα πιο προσωπικό και ουσιαστικό μάθημα κάνουμε το σεμινάριο σε έναν εκπληκτικό άρτια εξοπλισμένο χώρο - Workout Hall στον Άλιμο - σε δυο μέρες και θα είναι χωρισμένο σε τέσσερα διαφορετικά γκρουπ ούτως ώστε κάθε γκρουπ να μην ξεπεράσει τα 50 ζευγάρια και ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες να έχουν μια πιο προσωπική επαφή με τον Andy Souwer. Δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι 11 Γενάρη του 2018! Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6941677910".

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

Σοκκαι δέος:Ηκαυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ