MMA

Ανακρίθηκε ο γιος του Μοχάμεντ Άλι!

Ανακρίθηκε ο γιος του Μοχάμεντ Άλι!

Τα σκληρά μέτρα του Ντόναλντ Τραμπ γεύτηκε ο γιος του Μοχάμεντ Άλι που κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Φλόριντα ως ύποπτος. Διαβάστε τι συνέβη.

Τα σκληρά μέτρα του Ντόναλντ Τραμπ γεύτηκε ο γιος του Μοχάμεντ Άλι που κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Φλόριντα ως ύποπτος! Ο άντρας κρατήθηκε επειδή θεωρήθηκε μουσουλμάνος, ενώ ο συνήγορος του υπέβαλε μήνυση. «Έχει σοκαριστεί. Δεν του έχουν φερθεί έτσι ποτέ πριν», δήλωσε για τον Μοχάμεντ Άλι Τζούνιορ ο δικηγόρος Κρις Μάρτιν. «Δεν ήξερε τι γίνεται και ρωτούσε "γιατί το κάνετε αυτό, ο πατέρας μου είναι ο Μοχάμεντ Άλι", όμως δεν έδιναν καμία σημασία»,είπε.

«Πώς λέγεσαι, πώς απέκτησες το όνομα αυτό και ποιο είναι το θρήσκευμα σου»,ρωτούσαν οι αρχές επανειλημμένως τον γιο του διάσημου πυγμάχου, που παρέμεινε υπό κράτηση για δύο ώρες προτού αφεθεί ελεύθερος.

Η μητέρα του, που ταξίδευε μαζί του, δήλωσε στις αρχές πως ήταν πρώην σύζυγος του Μοχάμεντ Άλι και αφέθηκε ελεύθερη μόνο αφού έδειξε φωτογραφία της μαζί του. Ο γιος της δεν είχε μαζί του τέτοια φωτογραφία, λέει ο δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδες χούλιγκανς ομολογούν πως κάνουν πολεμικές τέχνες για να δέρνουν αντίπαλους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος "κερνάει" ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες που του επιτέθηκαν (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ