MMA

Ανακοίνωση του UFC στους υπαλλήλους για τα περί πώλησης!

Ανακοίνωση του UFC στους υπαλλήλους για τα περί πώλησης!

Kυκλοφόρησε από διάφορα Μέσα πως το UFC τελικά πουλήθηκε στην WME/IMG και την Dalian Wanda Group όσο και στην Kraft Group. O αντιπρόεδρος του UFC έστειλε επίσημη ανακοίνωση στο yahoo, αναφέροντας πως οι φήμες δεν στέκουν.

Αργά χθες το βράδυ ώρα Ελλάδος (20/6), κυκλοφόρησε από διάφορα Μέσα πως το UFC τελικά πουλήθηκε στην WME/IMG και την Dalian Wanda Group όσο και στην Kraft Group.

Από τα Media προέκυπτε πως το deal είναι 100% τελειωμένο και το μόνο που απομένουν είναι οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο πλευρών. Μάλιστα, σημειώθηκε ότι το UFC και υπό τη νέα Αρχή διοίκησης θα έχει τον ίδιο άνθρωπο ως πρόεδρο, δηλαδή τον Dana White.

Πάντως, αρκετά αργότερα από το δημοσίευμα ο αντιπρόεδρος του UFC Dave Sholler έστειλε επίσημη ανακοίνωση στο yahoo, αναφέροντας πως οι φήμες δεν στέκουν και πως οι υπάλληλοι του οργανισμού ενημερώθηκαν ότι τίποτα εν έχει αλλάξει στο ιδιοκτησιακό της εταιρίας.

Για την οικονομία του θέματος το UFC σύμφωνα με πηγές του FloCombat πουλήθηκε στο γκρουπ που αναφέραμε παραπάνω έναντι 4,2 δις δολαρίων...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H ΣΕΞΙ Καλέργη... σκιαμαχεί και προκαλεί

Xαμός: Έτσι χαλαρώνει το καυτό ring girl του UFC (ΦΩΤΟ)

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ