MMA

Αmerican Gladiators: Το πιο μάχιμο σόου των 90s που μας έκανε... άντρες

Αmerican Gladiators: Το πιο μάχιμο σόου των 90s που μας έκανε... άντρες

Τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής, ήταν must για την εποχή της δεκαετίας του '90 στο πιο μάχιμο σόου που έχει υπάρξει ποτέ στην μεσημεριανή ζώνη, το Αmerican Gladiators.

Το American Gladiators είχαμε την τύχη να προλάβουμε αυθεντικό, όταν πρωτοξεκίνησε το 1989 και τράβηξε μέχρι τον Μάιο του 1996. Μετά έκανε μία παύση περίπου 10 ετών και επέστρεψε πιο εκσυγχρονισμένο, με την συμμετοχή μάλιστα και της Gina Carano που έγινε γνωστή από το σόου.

Το project αφορούσε διάφορους ερασιτέχνες αθλητές, παντός τύπου που θα έπρεπε να ξεπεράσουν πίστες και εμπόδια, τύπου Survivor αλλά δέκα φορές πιο hardcore. Η δυσκολία επίσης σε κάποιες πίστες είχε να κάνει με τους Gladiators που είχες να αντιμετωπίσεις, που ήταν άνθρωποι του σόου, γυμνασμένοι που σου έκαναν την ζωή δύσκολη.

Συνήθως ήταν τέσσερις διαγωνιζόμενοι, δύο άντρες και δύο γυναίκες. Θα έπρεπε να ξεπεράσουν επτά πίστες σωματικής αντοχής. Οι νικητές κάθε τετράδας, στο τέλος της σεζόν έπαιζαν για το μεγάλο έπαθλο στον τελικό. Το ποσό αυτό έφτανε τις 10.000 δολάρια. Κάθε σεζόν είχε έναν νικητή και στην συνέχεια διαγωνίζονταν όλοι μαζί για το επόμενο «μαξιλαράκι» που έφτανε τις 25.000 δολάρια.

Ο περισσότεροι διαγωνιζόμενοι ήταν football players, bodybuilders και γενικότερα, γυμνασμένοι άνθρωποι.

Ένα από τα αγωνίσματα ήταν η προσπάθεια σου με μία μπάρα να ρίξεις τον American Gladiator στο νερό ή να παλέψεις μαζί του. Ένα άλλο αγώνισμα ήταν τύπου paintball όμως ο αντίπαλος σου σε πυροβολούσε ακατάπαυστα για να μην καταφέρεις να τον πετύχεις. Δείτε μερικά βίντεο που συλλέξαμε.







Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ