MMA

Άλλος ένα μαχητής του UFC ξεσπάει κατά του Dana White!

Άλλος ένα μαχητής του UFC ξεσπάει κατά του Dana White!

Έξαλλος είναι ο πολύ καλός Lightweight μαχητής Al Iaquinta με το UFC και τον Dana White για ένα σωρό θέματα που ακούμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Ο Αμερικάνος μαχητής εμφανίστηκε στην εκπομπή MMA Hour και στον Ariel Helwani όπου ξεσπάθωσε κατά της διοργάνωσης και του White με ένα σωρό παράπονα για την συμπεριφορά τους απέναντι στους μαχητές.

Σχολίασε ότι ο μισθός του είναι πολύ μικρός (23.000) για κάποιον που είναι 8/9 στις τελευταίες του μάχες και φάνηκε ιδιαίτερα θιγμένος που πριν λίγο καιρό το UFC τον απέκλεισε από κάθε μορφής Bonus για 3 σερί αγώνες γιατί έχασε το ετήσιο meeting των αθλητών στο Las vegas ενώ ο ίδιος ήταν εν μέσω προετοιμασίας για μια μάχη.

Το περασμένο Σάββατο έβγαλε ΚΟ τον βετεράνο Diego Sanchez, ενώ πιο πριν είχε κερδίσει και άλλα πιο μεγάλα ονόματα της κατηγορίας όπως ο Joe Lauzon και ο Jorge Masvidal (που κέρδισε πρόσφατα τον Cerrone) και παρόλα λέει ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει αφού τα (πολύ λίγα) λεφτά που παίρνει από το UFC μπορεί να τα βγάλει οποιοσδήποτε εύκολα έξω και χωρίς να ρισκάρει την υγεία του.

Αυτό μας θυμίζει κάτι ανάλογο που είπε πρόσφατα και άλλος ένας βετεράνος του UFC o Cole Miller που υποστήριξε ότι θα έβγαζε πιο πολλά σε μια χρονιά δουλεύοντας σερβιτόρος στα Starbucks παρά στο UFC όπου ήταν και ένας από τους παλιότερους μαχητές.

Επίσης, μίλησε ακόμη μια φορά για την ανάγκη κάποιου συνδέσμου μαχητών που θα διαπραγματεύεται με το UFC και δεν θα είναι ελεύθερη η διοργάνωση να κάνει ότι θέλει, φέρνοντας ως παράδειγμα την συμφωνία με την Reebok όπου όλοι οι μαχητές έχασαν λεφτά από σπόνσορες.

Στο τέλος ξέσπασε και προς τον Dana White για τα ανά καιρούς υποτιμητικά σχόλια που έχει κάνει για μαχητές, την ώρα που "αυτοί είναι που χτυπιούνται και ρισκάρουν την υγεία τους για την διοργάνωση του και δεν πληρώνονται και αρκετά".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Fat Joe: «Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητοMikeTyson!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ