MMA

Alexiev: "Βελτιώθηκε ο Μορούλης αλλά δεν θα τον βοηθήσει"

Alexiev: "Βελτιώθηκε ο Μορούλης αλλά δεν θα τον βοηθήσει"

O Nikolai Alexiev μίλησε στο Fightsports και ανέλυσε την πρόοδο του Σταμάτη Μορούλη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 13 Μαΐου στο PAOK Sports Arena.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ματς του Σταμάτη Μορούλη με τον Nikolai Alexiev στο GFC 8 της Θεσσαλονίκης στις 13 Μαΐου στο PAOK Sports Arena, είχαμε γράψει για το πόσο ενδιαφέρουσα είναι αυτή η ρεβάνς.

Ο "Dynamo" αντιμετώπισε τον Alexiev στο Maxfight – Warriors 34 το 2013 και ένα λάθος έδωσε την νίκη στον αντίπαλο του με υποταγή. Από τότε ο Μορούλης είναι αήττητος στο ΜΜΑ σε 7 αγώνες και έρχεται από μια δυνατή νίκη στο FFC της Αθήνας κόντρα στον Βραζιλιάνο Edgar Santos. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το ρεκόρ του να σβήσει μια ήττα που έκανε πριν πολλά χρόνια απέναντι σε έναν έμπειρο μαχητή.

Ο προπονητής του στο ΑΕΙΜΑΧΟΝ Γιώργος Μαυρωνάς έγραψε πριν λίγες μέρες για τον αγώνα: "Σιγά-σιγά φθάνει η μεγάλη στιγμή για αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Ο Βούλγαρος αθλητής έχει κερδίσει στο παρελθόν όλους τους Έλληνες αθλητές στην κατηγορία του συμπεριλαμβανομένου και του Σταμάτη Μορούλη τον Αύγουστο του 2013 στο Μπουργκάς. Όμως ο Σταμάτης δεν είναι ο ίδιος όπως πριν 4 χρόνια. Οπότε θα προσπαθήσει να κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους...γιαυτό να είστε όλοι εκεί να Τον στηρίξουμε!"

Επικοινωνήσαμε με τον Βούλγαρο μαχητή και τον ρωτήσαμε για το πως βλέπει αυτός τον αγώνα, την πρόοδο (ή μη) του Σταμάτη Μορούλη αλλά και το ότι θέλουν να "ρεφάρουν" την ήττα από τότε. Ο Alexiev αναγνώρισε ότι ο Μορούλης έχει βελτιωθεί πολύ αυτά τα χρόνια και ότι θα γίνει δυνατό ματς αλλά ότι το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο παρόλα αυτά.

"Ξέρω ότι είναι καλύτερος μαχητής τώρα. Μάζεψε εμπειρία αυτά τα 4 χρόνια. Αλλά αυτό δεν θα τον βοηθήσει καθόλου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι φοβερή μάχη. Περιμένω πως και πως".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ