MMA

Αλέξης Σαββίδης: "Θα σας κάνω υπερήφανους!"

Αλέξης Σαββίδης: "Θα σας κάνω υπερήφανους!"

Το Fightsports "ανακρίνει" τον Αλέξη Σαββίδη, έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές του FFC 28, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου.

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει μέχρι τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι στο Κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου και θα σημάνει την αρχή του FFC 28, του δεύτερου event που κάνουν οι Κροάτες με τον Χρήστο Παπαναγιώτου στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Το Fightsports... ανακρίνει έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Σε λιγότερο από τρεις ημέρες ο Αλέξης Σαββίδης θα αντιμετωπίσει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του καθώς θα μοιραστεί το ρινγκ του FFC με τον πρώην UFCer και ικανότατο μαχητή Filip Pejic. Ο Pejic θα μπει με... σπασμένα τα φρένα στον αγώνα αφού πασχίζει να κάνει νίκες που θα τον στείλουν πίσω στο κορυφαίο ΜΜΑ promotion του κόσμου.

Ο Σαββίδης ηλικιακά μπορεί να είναι νέος, αλλά σαφώς και ανήκει στο κλαμπ των Ελλήνων μαχητών στις ΜΜΑ με το συνοδευτικό "έμπειρος" δίπλα στο όνομά τους. Ο "Furious Kid" λέει σήμερα στο Fightsports πως έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το ματς με τον πρώην UFCer αντίπαλό του και πως τον αγχώνει καθόλου το γεγονός πως ο Pejic έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου στην καριέρα του.

Η αφίσα του FFC για τη μάχη του Σαββίδη

- Είναι η μάχη του επόμενου Σαββάτου η σημαντικότερη της καριέρας σου;

"Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι ο σημαντικότερος αγώνας της καριέρας μου. Έχω παίξει πολλούς αγώνες και σε μεγάλες διοργανώσεις. Σίγουρα, είναι ένας επικίνδυνος αθλητής ο οποίος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της καριέρας του. Το ίδιο όμως έχω κάνει κι εγώ! Έχω ανεβάσει ψηλά τον πήχη και πρώτα ο Θεός αν όλα πάνε καλά θα πάω κι εγώ στο UFC. Αυτός θα είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες της καριέρας μου."

- Σε αγχώνει ή σου δίνει έξτρα κίνητρο το γεγονός πως ο αντίπαλός σου έχει παίξει στο UFC και τον έχουν ξανά... καρφωτό να επιστρέψει στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση του κόσμου;

"Δεν με αγχώνει! Είναι μία δοκιμασία για εμένα ώστε να σε ποιο επίπεδο της σταδιοδρομίας μου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή."

Φωτογραφία από τη συμμετοχή του Σαββίδη στο ACB

- Παρότι νέος ηλικιακά είσαι ένας πολύ έμπειρος μαχητής με αγωνιστική δράση συνεχόμενη. Πώς σκοπεύεις να διαχειριστής το ματς κόντρα στον επίσης έμπειρο αντίπαλό σου;

"Είμαι νέος, ναι. Αυτό σημαίνει πως έχω μέλλον μπροστά μου. Το πλάνο που έχω φτιάξει με την ομάδα μου και θα ακολουθήσω θα το δείτε στον αγώνα μου. Όσοι θα είστε στο FFC 28 στο Γαλάτσι στις 11 Μαρτίου θα δείτε την προσπάθειά μου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνω το παν για να κερδίσω το βράδυ του Σαββάτου."

- Έχεις πολλούς φαν και θα έρθουν να σε στηρίξουν. Ποιο είναι το μήνυμά σου προς αυτούς;

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν και είναι κάθε φορά δίπλα μου στους αγώνες μου. Να ξέρουν ότι κάνω τα πάντα για να τους κάνω να είναι υπερήφανοι. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που είναι δίπλα τώρα που τους έχω ανάγκη στην αρχή της καριέρας μου και πιστεύουν σε εμένα. Κακά τα ψέματα όταν είσαι στην κορυφή όλα σου έρχονται εύκολα. Ευχαριστώ, λοιπόν το MMAteam.gr (Γιώργος Πατερλάκης), PLAYSAFE (Κωνσταντίνος Δαβιτίδης), ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΤΑ "ΑΔΕΡΦΙΑ" (Αφοί Γεωργιάδη), ΒΡΩΜΙΚΟΣ Gourmet (Γιώργος Καμενίδης), ΤΕΛΕΤΑΙ Θεοτόκος (Αλέξης Γιαννακόπουλος), Platinum Fitness Store Ελευσίνας (Διαμαντής Χιωτάκης), Ψαλιδοχέρης (Δημήτρης Ηλιάδης), Inkaholic Tattoo (Αντώνης), Sports Physio Med (Θεόδωρος Χαριτίδης), Athlon Custom Sportswear (Γιάγκος Πολατίδης, Νίκος Γεωργούδης, Κωνσταντίνος Λάμπρο) και επίσης να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο και φίλο μου Χρήστο Μπάρδα που επιμελήθηκε και έφτιαξε ένα φανταστικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου."

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ