MMA

Αλέξανδρος Μαυροματίδης: "Είμαι σε καλό αγωνιστικό ρυθμό"

Αλέξανδρος Μαυροματίδης: "Είμαι σε καλό αγωνιστικό ρυθμό"

Ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης μιλάει στο Fightsports για τον αγώνα με τον Yankuba Juwara στις 14 Απριλίου στην Ζωφριά και το Spartan's Night.

Ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης είναι μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση στον χώρο του kickboxing καθώς είναι μόλις 24 ετών και έχει εμπειρία άνω των 30 αγώνων στο σπορ.

Είναι ένας από τους καλύτερους μαχητές της χώρας στα 70-72 κιλά, έχοντας κατακτήσει μεγάλα τουρνουά όπως το Internation Fight Club Open και έχει δοκιμαστεί με δυνατά ονόματα της κατηγορίας.

Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου καλείται στον διεθνή αγώνα με τον Yankuba Juwara να δείξει την ποιότητα του και να ικανοποιήσει το απαιτητικό κοινό στις 14 Απριλίου στην Ζωφριά και το Spartan's Night.

"Έχω μπει σε ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό αυτή τη σεζόν η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά νιώθω σε άριστη κατάσταση για αυτόν τον αγώνα", είναι τα πρώτα λόγια του έμπειρου αθλητή που αντιμετωπίζει έναν παίκτη με μακριά άκρα και έχει προετοιμάσει καταλλήλως το πλάνο του.

"Ο αντίπαλος μου είναι ψηλότερος κάτι ασυνήθιστο για εμένα, σίγουρα χρειάζεται διαφορετική διαχείριση από τούς προηγούμενους αντιπάλους μου. Την τακτική που θα ακολουθήσουμε θα την δείτε τη μέρα του αγώνα".

Τέλος ο Μαυροματίδης υπόσχεται θεαματικό αγώνα στο κοινό που θα βρεθεί στην αρένα: "Σας περιμένω όλους εκεί για να δείτε ένα πολύ θεαματικό αγώνα".

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αφρικανός αθλητής που θα αντιμετωπίσει ο Μαυροματίδης, προέρχεται από το Kyshenko Gym έχει 25 αγώνες και είναι 23 ετών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Evans vs Rawlings:Τσακώνονται για το ποια έχει γδυθεί περισσότερο λίγο πριν την μάχη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ