MMA

Αλέξανδρος Γκερέκος: Πάει φορτσάτος στο Dragon of the Ring 2

Αλέξανδρος Γκερέκος: Πάει φορτσάτος στο Dragon of the Ring 2

Ένας από τους πιο έμπειρους kickboxers της χώρας είναι ο Αλέξανδρος Γκερέκος, που ψάχνει μία γερή επάνοδο στο μαχητικά δρώμενα μέσω του Dragon of The Ring που του ανοίγει τις πόρτες για να αγωνιστεί.

Ο Αλέξανδρος Γκερέκος θα βρεθεί στις 17 Ιουνίου στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον Τριαντάφυλλο Μαβίδη σε ένα κλασσικό ελληνικό ντέρμπι, με τον Hitman να δείχνει "διαβασμένος" για αυτό το παιχνίδι.

" Ο αντίπαλος μου είναι ένας πολύ καλός και ολοκληρωμένος αθλητής-μαχητής που προέρχεται από μια πόλη γεμάτη πρωταθλητές και δεν παίζει πάντα ρόλο το πόσους αγώνες έχει, λίγους ή πολλούς, διότι υπάρχουν και οι ανατροπές.

Το ποιος θα είναι το φαβορί εκείνο το βράδυ θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Εγώ ποτέ δεν κοιτάω εάν είμαι το φαβορί η όχι. Πάντα πάω με την ψυχολογία του φαβορί..",απάντησε ο Γκερέκος για το αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί, ενώ για την προηγούμενη ακύρωση του αγώνα του GFC τονίζει ότι δεν τον έχει επηρεάσει επ' ουδενί στην προετοιμασία του.

"Όχι δεν έβαλε φρένο στην προετοιμασία μου η ακύρωση του αγώνα μου στο ΜΜΑ, ίσα ίσα που προχωράει δυναμικά".

Τέλος το μήνυμα στον κόσμο των μαχητικών της Καβάλας είναι η εγγύηση για το σούπερ θέαμα που θα παρακολουθήσουν.

"Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να μην χάσει κανένας την ευκαιρία να παραβρεθεί στην βραδιά των αγώνων του Dragon of the Ring, γιατί θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για την Καβάλα και θα περάσουν όσοι έρθουν ένα τέλειο βράδυ με ποιοτικούς αγώνες και υπέροχο θέαμα από εμένα και όλους του μαχητές".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aυτή είναι η καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

"Πυροβολάει" στο Instagram η Μαριάννα Καλλέργη (ΦΩΤΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι…ομοφυλόφλη αθλήτρια στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ