MMA

"Άκυρο" θέλουν να ρίξουν οι Ιρλανδοί στον McGregor λόγω... βίας!

"Άκυρο" θέλουν να ρίξουν οι Ιρλανδοί στον McGregor λόγω... βίας!

Απίστευτο και όμως αληθινό καθώς μερίδα Ιρλανδών δεν φαντάζεται καν τον Conor McGregor να αγωνίζεται στην περιοχή τους καθώς τον θεωρούν βίαιο και αυτόν και το άθλημα που εκπροσωπεί.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή ο Dana White είχε δεσμευτεί πως παρά το γεγονός ότι το UFC έχει... χασούρα όταν βγαίνει εκτός ΗΠΑ θα κάνει τη χάρη στον Conor McGregor, εφόσον κέρδιζε τον Aldo να πραγματοποιήσει την πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του στην πατρίδα του και μάλιστα στο τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης το "Croke Park".

O πρόεδρος μάλιστα του "Croke Park" έχοντας ενημερωθεί για τη διάθεση που δείχνουν το UFC και ο ίδιος ο Conor βγήκε δήλωσε σχεδόν αμέσως πως θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τις πόρτες στην τεράστια διοργάνωση και τον Ιρλανδό, νεαρό μαχητή που κάνει περήφανη την χώρα με τα κατορθώματά του. Επίσης, σημείωσε πως ήταν και λίγο άδικο που πολλοί Ιρλανδοί αναγκάστηκαν να πάνε δύο συνεχόμενες φορές στις ΗΠΑ για τους αγώνες του Conor ενώ θα μπορούσε ένα από αυτά τα παιχνίδι να γίνει στο Δουβλίνο ή και κάπου αλλού στην Ιρλανδία.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά χθες πραγματοποιήθηκε η απόλυτη ανατροπή που συνοδεύτηκε από μία ανακοίνωση κόλαφος κατά του UFC, του McGregor και των ανθρώπων που τον υποστηρίζουν. Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει συντάξει μερίδα κατοίκων της περιοχή που βρίσκεται το "Croke Park" της συνοικίας συγκεκριμένα οι οποίοι ζητούν ή μάλλον απαιτούν από την αθλητική επιτροπή της χώρας να μην ανοίξει τις 80.000 και βάλε θέσεις του γηπέδου σ'έναν βίαιο άνθρωπο όπως είναι ο McGregor και ένα βάναυσο σόου όπως είναι το UFC.

Η ανακοίνωση όμως θίγει και τους οπαδούς του McGregor και γενικά των MMA, αφού μέσω αυτής οι συντάκτες αναρωτιούνται τι είδος άνθρωποι είναι αυτοί που παρακολουθούν τον Conor και το UFC, εκφράζοντας τη βαθιά ανησυχία τους ότι σε περίπτωση που έρθουν στο "Croke Park" ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στη συνοικία με βίαιες πράξεις...

Επίσης, προς το τέλος της ανακοίνωσης υπογραμμίζουν πως δεν θα ήθελαν τελικά η αθλητική επιτροπή να παρασυρθεί από τα... χρήματα που θα πέσουν για το σόου και να πράξει το σωστό που είναι οι δικοί τους επιθυμία. Πάντως, κάτι τέτοιο θυμίζει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που το θέλει όλος ο κόσμος εκεί εκτός από μερικούς κατοίκους της γύρω περιοχής, μετρημένους στα δάχτυλα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Irina Shayk φοράει τα γάντια της και… βγάζει τα ρούχα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι σόκαρε τον πλανήτη ο Ζαμπίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Kleio Valentien που θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ