Αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο ο Παλέ - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο ο "Παλέ"

Αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο ο "Παλέ"

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ΜΜΑ, Γιάννης Παλαιολόγος, θα αγωνιστεί στο Steel Battle της Ρωσίας στις 29 Ιουλίου!

Με προορισμό τη Ρωσία θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα ο Γιάννης Παλαιολόγος προκειμένου να λάβει μέρος σε μια ακόμα κορυφαία αθλητική διοργάνωση των μαχητικών αγωνισμάτων.

Ο Έλληνας αθλητής του ΜΜΑ που έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του εντός συνόρων και έχει αποκομίσει σημαντικές παραστάσεις από την προετοιμασία του και τους αγώνες που έχει δώσει στις ΗΠΑ, είναι έτοιμος για νέες σπουδαίες εμπειρίες. 

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παλαιολόγος θα λάβει μέρος στις 29 Ιουλίου στο Steel Battle που θα διεξαχθεί στην πόλη Σταρίγι Οσκόλ. Στη συγκεκριμένη διεθνή διοργάνωση αγωνίζονται Ρώσοι αθλητές εναντίον αθλητών από όλες τις χώρες.

Πρόκειται για ένα event πολύ υψηλού επιπέδου το οποίο εξασφαλίζει εισιτήριο για το Μ1 global , που αποτελεί την μεγαλύτερη Ρωσική διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων και μια από τις 5 καλύτερες Παγκοσμίως!

Αντίπαλος του Γιάννη Παλαιολόγου θα τεθεί ο Μαξίμ Γκράμποβιτς που προέρχεται από την ομάδα του θρυλικού Φέντορ Εμελιανέκο! Η συμμετοχή του Έλληνα αθλητή στο κορυφαίο αυτό event, προγραμματίστηκε από την ΕFL Management, του Μάρκου Νταουκάκη. Αυτή την περίοδο και όσον αφορά τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του, ο Γιάννης Παλαιολόγος  συνεχίζει την προετοιμασία του στο EFL  Academy με τον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

 

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24