MMA

Αφορά ή δεν αφορά το UFC η αποκάλυψη του McGregor;

Αφορά ή δεν αφορά το UFC η αποκάλυψη του McGregor;

Επιβεβαίωσε ο Conor McGregor για μία ακόμη φορά πως μετά τον αγώνα του με τον Eddie Alvarez στο UFC 205 θα κάνει μία αποκάλυψη που θα σοκάρει τον κόσμο:"Αγοράστε PPV's και μείνετε συντονισμένοι! Έρχεται κάτι μεγάλο..."

Εντάξει, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο McGregor απλά... παλεύει να σπρώξει το event με αυτό το "αγοράστε PPV's" όμως με τέτοια κάρτα δεν έχει κάποια ανάγκη το UFC και ο ίδιος, ξέρουμε από τώρα ότι το σόου της Νέας Υόρκης θα πάει τάπα έτσι κι αλλιώς.

Ποια μπορεί να είναι όμως αυτή περιβόητη αποκάλυψη του πρωταθλητή την οποία μέχρι και Dana σχολίασε και με την απάντησή του μας έκανε να έχουμε μία αγωνία παραπάνω: "Δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά του Conor, οπότε δεν θέλω να πω κάτι μέχρι να είναι έτοιμος να το αποκαλύψει ο ίδιος..."

Μας είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι το UFC και ειδικά στο κορυφαίο σόου της ιστορίας του πιθανώς στη Νέα Υόρκη να επιτρέψει στον Ιρλανδό να πάρει τα μικρόφωνα και να διαφημίζει... δικές του δουλειές εάν ο οργανισμός δεν έχει άμεση ή έμμεση σχέση με αυτό! Κάποιοι θεωρούν ότι ο UFC, Mayweather και McGregor τα'χουν βρει από κοινού για το παιχνίδι. Πράγμα δύσκολο πάντως.

Ο Dana ερωτηθείς σχετικά είπε εκτός από το δεν "δεν είναι δική μου δουλειά" πως εμπλέκονται άλλες καταστάσεις που θα φανερωθούν μετά τον αγώνα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη ιστορία του Wilder: H άρρωστη κόρη του, το μποξ και το ξύλο σε stalker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τερματοφύλακας, έγινε τούμπανο και υπέγραψε με το WWE! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ