MMA

Αδέρφια Kessler: Ένας πυγμάχος η άλλη ιδιοκτήτρια στριπτιτζάδικου

Αδέρφια Kessler: Ένας πυγμάχος η άλλη ιδιοκτήτρια στριπτιτζάδικου

Ο Δανός Mikkel Kessler είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους πυγμάχους όλων των εποχών. Η αδερφή του από την άλλη είναι ιδιοκτήτρια στριπτιτζάδικου.

Ο Δανός Mikkel Kessler είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους πυγμάχους όλων των εποχών. Στο ρεκόρ του έχει μόλις τρεις ήττες. Δύο από τον Karl Froch και μία από τον... αφανή βασιλιά της κατηγορίας Andre Ward.

Στη Δανία ο Mikkel είναι τόσο διάσημος που συγκροτήματα γράφουν τραγούδια γι'αυτόν ενώ η γενική άποψη του κόσμου μιλάει για τον τελευταίο Βίκινγκ μαχητή! Όμως ο Mikkel δεν παίζει μπάλα μόνος του αφού το ίδιο μπορεί και περισσότερο διάσημη να είναι η 49χρονη αδερφή του Linse.

Η συγκεκριμένη κυρία έχει κάνει άπειρες τολμηρές φωτογραφήσεις, λέγεται πως ήταν η πρώτη που έκανε αυξητική στήθους γεγονός που γυρίστηκε και σε ριάλιτι. Επίσης αυτή την περίοδο είναι ιδιοκτήτρια μάνατζερ σ'ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά... στριπτιτζάδικα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η αδερφή του Kessler έχει κάνει φυλακή για μερικούς μήνες μια και κατηγορήθηκε για εκβιασμούς και απειλές κατά μαρτύρων...

Για την ιστορία πάντως ας δούμε και ένα βίντεο με τις πυγμαχικές ικανότητες του "Hitman".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Spencer Stone: Ο άνθρωπος που έσωσε επιβάτες τρένου από τρομοκρατική επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mayorga ρίχνει… μπατσάκι στα οπίσθια της γυναίκας του Mosley και αυτή πετάει τακούνι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ