MMA

A Prayer Before Dawn: H αληθινή ιστορία του Billy Moore

A Prayer Before Dawn: H αληθινή ιστορία του Billy Moore

H αληθινή ιστορία του Billy Moore που άντεξε τις φυλακές της Ταϊλάνδης και έγινε πρωταθλητής στο Thai. A Prayer Before Dawn.

Mέσα στο 2018 προβάλλεται η ταινία "A Prayer Before Dawn" με την τρομερή ιστορία του Βρετανού πυγμάχου Billy Moore που κατέληξε σε φυλακή της Ταϊλάνδης και έγινε πρωταθλητής στο thai.

Για πρώτη φορά η παραγωγή του A24 κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό trailer που μας δίνει μία πρώτη καλή γεύση για το τι θα δούμε.

Η ιστορία του Moore είναι ένα πραγματικό δράμα, καθώς ήταν εθισμένος στην ηρωίνη, περικυκλωμένος από τις πιο κακόφημες συμμορίες της Ταϊλάνδης που τον βασάνισαν σκληρά, μέχρι που του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε τουρνουά muay thai. Xωρίς πλέον να έχει τίποτα να χάσει ο Moore μπήκε στην αρένα με την ελπίδα να απελευθερωθεί σύντομα από το κολαστήριο.

Η ταινία ήταν υποψήφια ως η καλύτερη της χρονιάς στο φεστιβάλ των Κανών και απέσπασε θετικές κριτικές.O Joe Cole που είδαμε σε Peaky Blinders και Green Room πρωταγωνιστεί σε μία πραγματική ταινία δράσης. Δείτε το trailer.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ