MMA

7 διάσημοι που κάνουν ΜΜΑ!

7 διάσημοι που κάνουν ΜΜΑ!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 7 διάσημοι καλλιτέχνες προπονούνται σκληρά στο ΜΜΑ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. (video)

Είτε για γυμναστική, είτε για προετοιμασία για κάποιο ρόλο, είτε απλά ως χόμπι, οι παρακάτω 7 διάσημοι καλλιτέχνες προπονούνται σκληρά στο ΜΜΑ και στα μαχητικά σπορ που το αποτελούν.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Demi Lovato Δουλεύει με Rashad Evans και Kung Le και μάλλον το βλέπει και σαν αυτοάμυνα.

I hate the word victim. I never have been and I never will be.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Demi Lovato (@ddlovato) στις

Kevin James

Χρόνια φαν του UFC ήταν από τους πρώτους "διάσημους" που ήταν συχνός θαμώνας στις κερκίδες και στα χρόνια της αφάνειας. Έκανε σκληρή προπόνηση για να παίξει στην ΜΜΑ κωμωδία "Here comes the Boom" και δεν σταμάτησε ποτέ, δουλεύοντας μάλιστα με τον Randy Couture.

Freddie Prinze Jr.

Και αυτός φανατικός οπαδός του UFC, έχει εμπειρία σε MMA, BJJ, boxing και πάλη.
Beat down but still smiling! Training with the former multi time world champion Wayne McCullough #boxing #Gloveworx Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Freddie Prinze (@realfreddieprinze) στις

Frank Grillo

O Crossbones του Captain America είναι επίσης πρωταγωνιστής στην ΜΜΑ σειρά Kingdom και στο Warrior αλλά ήταν ήδη έμπειρος μαχητής. Μαθητής του Machado στο BJJ και πυγμάχος με 30 χρόνια εμπειρία.

Jason David Frank

O... πράσινο Power Ranger είναι επαγγελματίας ΜΜΑ μαχητής. Δεν έχει μεγάλες επιτυχίες αλλά έχει 5 νίκες σε 5 αγώνες, ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς.

Rob McElhenney

Ο πρωταγωνιστής του "Its always sunny in philadelphia" προπονείται στο ΜΜΑ με τον αθλητή του UFC Donald Cerrone και είναι μαυροζωνάς στο TKD και έμπειρος σε BJJ και πάλη https://www.youtube.com/watch?v=c--yJVBWpuY

Josh Herdman

Ο Gregory Goyle του Harry Potter είναι πια επαγγελματίας ΜΜΑ μαχητής με νίκη στο ντεμπούτο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ