MMA

Λυκειάρχης κατέβηκε σε ΜΜΑ αγώνα για να μαζέψει λεφτά για το σχολείο!

Λυκειάρχης κατέβηκε σε ΜΜΑ αγώνα για να μαζέψει λεφτά για το σχολείο!

Στην ταινία, "Here Comes the Boom" ο καθηγητής βιολογίας Kevin James μπαίνει στις ΜΜΑ για να μαζέψει λεφτά για την μπάντα του σχολείου. Αν σας φαίνεται απίστευτο σενάριο τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον ΛυκειάρχηMike Laurita.

Ο 52χρονος λυκειάρχης είχε αναπτύξει ένα αρκετά πετυχημένο πρόγραμμα πάλης στο σχολείο και όταν αυτό χρειάστηκε χρήματα για να συνεχίσει αποφάσισε να κατέβει σε έναν ΜΜΑ αγώνα (τον πρώτο φυσικά της ζωής του) με σκοπό να μαζέψει τα χρήματα! Ο αγώνας ήρθε, ο δάσκαλος έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση αλλά έχασε με ομόφωνη απόφαση. Παρόλα αυτά όλο το σχολείο τον υποστήριξε ενώ έβγαλε και 3000 δολάρια τα οποία έσωσαν το πρόγραμμα.

Αυτό έγινε πριν από 2 χρόνια. Σήμερα ο Laurita δεν είναι πια προπονητής της ομάδας πάλης αλλά το μικρόβιο τον έφαγε αρκετά ώστε θέλησε να ξαναμπεί στο κλουβί! Έχοντας κάνει συμφωνία με την γυναίκα του, έχασε πρώτα 20 κιλά με σκληρή προπόνηση και ξαναέπαιξε. Έχασε πάλι αλλά με πολύ καλύτερη εμφάνιση ενώ για μία ακόμη φορά όλοι οι μαθητές του από 2 χρόνια πριν ήταν στις κερκίδες και τον υποστήριζαν.

Αν θα το ξανακάνει; Το σκέφτεται αλλά πρέπει να βρει νέα συμφωνία να κάνει με την γυναίκα του...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος μοιράζει τάβλες στην φυλακή

Βοyka: Δείτε πως γυρίζονται οι σκηνές

Σικάγο: Η πόλη των συμμοριών και του μποξ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ