MMA

21/4/2016: Η... πρωτομαγιά του McGregor! Με αιτία ή χωρίς;

21/4/2016: Η... πρωτομαγιά του McGregor! Με αιτία ή χωρίς;

Τελικά ο McGregor θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους MMAer του αθλήματος;

Θα μείνει μήπως ως επαναστάτης αθλητής που δεν γουστάρει τον... κανιβαλισμό των media ή μήπως η επανάσταση αυτή θα είναι χωρίς αιτία και ο Ιρλανδός θα καταλήξει να ζητάει συγγνώμες όπως ο Wanderlei Silva;

Ο Μάνος Ναβροζίδης μέσω του fightsports.grεπιχειρεί να μπει στο πνεύμα των πραγμάτων και τη ροή των εξελίξεων έστω κι αν όλα διαδραματίζονται μίλια μακριά και δεν υπάρχει η άμεση επαφή που σαφώς θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα και για τον υποφαινόμενο, αλλά και για το ελληνικό κοινό που δείχνει πλέον πως έχει μπει στην καθημερινότητα των "εκεί" και διψάει για ενημέρωση.

Στα του... Κόνορος και της "Κονόριας Επαναστάσεως"

Στην μακροσκελή του ανακοίνωση ο Ιρλανδός πρωταθλητής σε πρώτη φάση να πούμε πως ξεκαθάρισε ότι δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση. Βασικό αυτό...

Βάσει γενικού συμπεράσματος ο Conor καταλαβαίνουμε πως μάλλον κουράστηκε από το μίλα μίλα και η ήττα από τον Nate Diaz τον Μάρτιο του έδειξε πως το πολύ μπλα μπλα και τα... φράγκα τα πολλά του άφησαν πολλά κενά στην προπόνηση.

Κενά τα οποία φάνηκαν όταν απελπισμένος επιχείρησε να ρίξει στο έδαφος τον Nate και αυτός φυσικά είπε "ναι" κάνοντας τον μέχρι τότε "άτρωτο" McGregor... μακαρόνια που ανακατεύεις με τον κιμά!

Σύνδρομο Ronda με πινελιές... μοναχισμού

Σχεδόν σίγουρα ο αισιόδοξος, μάγκας, αλήτης των κλουβιών και 100% Conor McGregor έπαθε μεγάλο... κοκομπλόκο μετά τις 5 Μαρτίου. Έπαθε το σύνδρομο της Ronda Rousey μετά την ξάπλα από την Holly Holm. Η Rousey σκέφτηκε μέχρι και την αυτοκτονία.

Ο McGregor, δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν σκέφτηκε τέτοια άσχημα πράγματα κι αν το έκανε κακώς γιατί δεν του ταιριάζει. Μάλλον όμως αποφάσισε να... μονάσει διαφημιστικά και να καλογερέψει προπονητικά. Θέλει αντιλαμβανόμαστε να θυμηθεί τις παλιές καλές στιγμές όταν το ευρουλάκι για το ενοίκιο δεν μπορούσε να γίνει Λαμποργκίνι. Διότι πολύ απλά δεν υπήρχε άλλο και η εξίσωση θα ήταν άνετο πράγμα.

Προφανώς του λείπουν οι μέρες που έκανε προπονήσεις για να γίνεται ο κορυφαίος και δεν φλυαρούσε τόσο μπαίνοντας από το ένα αεροπλάνο στο άλλο για να πει τις ωραίες μ@@@@ που κάνουν εμάς να γράφουμε σαν μ@@@@ και τον κόσμο να πληρώνει για να τον δει.

Το χρήμα όμως;

Το cash που αγαπάει πολύ ο Conor McGregor και του άλλαξε τη ζωή έχει σαφώς προέλθει και από τις μαχητικές του ικανότητες, αλλά και από την ευγλωττία του στις μ@@@@. Σε καμία των περιπτώσεων το UFC δεν ανάγκασε τον Ιρλανδό να κάνει αυτά που κάνει.

Τον τσέκαρε, τον δούλεψε η μπίζνα απέφερε χρήμα και παρέα το έστησαν το μαγαζάκι. Τώρα που ο λογαριασμός γεμίζει ο Conor λέει πως δεν θέλει να προμοτάρει τις μάχες του και ειδικά αυτή του "200" που έχει πολλές απαιτήσεις.

Θέλει λέει να προπονηθεί και το UFC να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα γιατί η δική του δουλειά είναι να μάχεται και να προπονείται. Πολύ ρομαντικό αλήθεια, αλλά πολύ ρομαντικό για να είναι αληθινό. Οι ρομαντισμοί στο ξύλο έχουν πεθάνει δυστυχώς.

Πώς λοιπόν ο Conor θα αναγκάσει με αυτή του την "επανάσταση" το UFC να μην τον υπολογίζει πια για το σόου πριν το κλουβί; Μάλλον χαμένος θα βγει γιατί το συγκεκριμένο promotion θα βρει κι άλλους σαν τον McGregor. Αυτός όμως θέλει και τα λεφτά όπως ήταν...Μια γλυκιά ουτοπία που στα μυαλά και τα καρνέ των επιχειρηματιών δεν υπάρχει. Εκεί η μοναδική ευχάριστη πρασινάδα είναι το χρώμα του δολαρίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey
Σταρ του UFC και πρώην αντίπαλος του McGregor τράβηξε όπλο σε strip club!
H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ