ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριπλός αποκλεισμός στο μπάντμιντον

Τριπλός αποκλεισμός στο μπάντμιντον

Δεύτερη ήττα γνώρισαν οι Γιώργος Χαραλαμπίδης, Ιωάννα Καρκαντζιά και οι Πέτρος και Ειρήνη Τέντα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού και αποκλείστηκαν

Χωρίς ελληνική συμμετοχή στον επόμενο γύρο του μονού ανδρών, του μονού γυναικών και του μικτού διπλού στο μπάντμιντον θα συνεχιστούν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες του Μπακού.

Στους άνδρες, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης ηττήθηκε για δεύτερη φορά, με... θύτη τον Ούγγρο Γκέργκελι Κράους, που επικράτησε με 2-0 (21-11, 21-16). Πλέον, ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί την Τετάρτη (07:40 ώρα Ελλάδος), στο τελευταίο του παιχνίδι στον 1ο όμιλο, κόντρα στον Βέλγο Γιουάν Ταν.

Στις γυναίκες, η Ιωάννα Καρκαντζιά έχασε και από τη Ρωσίδα Κσένια Πολικάρποβα με 0-2 (4-21, 4-21). Την Τετάρτη (17:00 ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει την Τουρκάλα Νεσλιχάν Γιγκίτ.

Στο μικτό διπλό, ο Πέτρος Τέντας και η Ειρήνη Τέντα γνώρισαν και δεύτερη ήττα, με 0-2 (11-21, 6-21) από τους Γερμανούς Μπεκ/Κάτενμπεκ και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου. Την Πέμπτη (08:00 ώρα Ελλάδος), δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τους Γάλλους Μιτελχάισερ/Φοντέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ