ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο πλευρό των αθλητριών της Αυστρίας η ΕΟΕ

Στο πλευρό των αθλητριών της Αυστρίας η ΕΟΕ

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, Μανώλης Κολυμπάδης, έστειλε επιστολή συμπαράστασης για τις άτυχες αθλήτριες από την Αυστρία.

Το ατύχημα με τις τρεις αθλήτριες της αποστολής της Αυστρίας έχει σημαδέψει όλους όσους βρίσκονται στο Μπακού για τους 1ους Ευρωπαϊκού Αγώνες. Από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον όλων των αποστολών ήταν μεγάλο και φυσικά δεν θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο για την ελληνική.

Έτσι, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό των τριών αθλητριών συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας στο Αθλητικό Χωριό από όχημα της διοργάνωσης, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Μανώλης Κολυμπάδης απέστειλε στον πρόεδρο της Αυστριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Καρλ Στος επιστολή συμπαράστασης εκ μέρους των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

«Η ελληνική αποστολή και εγώ προσωπικά, θα ήθελα να σας εκφράσουμε τη βαθιά συμπαράστασή μας για το τρομερό ατύχημα. Οι σκέψεις μας και η ανησυχία μας βρίσκονται με τις αθλήτριες σας, τις οικογένειες τους και εσάς. Παρακαλώ δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση» αναφέρει αυτή χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ