ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλευρίτου στο Sport24.gr: "Υπέροχο αυτό που ζούμε στο Μπακού"

Πλευρίτου στο Sport24.gr: "Υπέροχο αυτό που ζούμε στο Μπακού"

Η Βάσω Πλευρίτου, ένα από τα μεγάλα αστέρια της εθνικής πόλο γυναικών που έχει ταξιδέψει στο Μπακού, μιλά στο Sport24.gr για τις βλέψεις της ομάδας, αλλά και για την πρωτόγνωρη εμπειρία που ζει στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/06, 11:45 ώρα Ελλάδος), λίγες ώρες δηλαδή πριν την τελετή έναρξης των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, η εθνική πόλο γυναικών ρίχνεται στη μάχη με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, στη δεύτερη (χρονικά) ελληνική συμμετοχή μετά το ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, Βάσω Πλευρίτου, που είναι και από τις πιο έμπειρες της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά, μίλησε στο Sport24.gr για τις βλέψεις της Εθνικής, αλλά και για τις εντυπώσεις που της έχει αφήσει το Μπακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Sport24.gr:

Πώς νιώθεις που αύριο, πριν καν γίνει η τελετή έναρξης, ρίχνεστε νωρίς νωρίς στη μάχη των Ευρωπαϊκών Αγώνων;

" Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, γι' αυτό και το έχουμε συνηθίσει".

Είστε μια ολοκαίνουρια ομάδα. Θεωρείς πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι κάποιο μετάλλιο;

" Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να είναι καινούρια, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο. Με μερικές παίκτριες έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί παιχνίδι με το παιχνίδι θα δενόμαστε όλο και πιο πολύ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για μετάλλια. Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, πρώτος στόχος η Βρετανία και στη συνέχεια τα υπόλοιπα παιχνίδια".

Η Μεγάλη Βρετανία μπορεί να σας κοντράρει;

" Δεν ξέρουμε την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας γιατί είναι και αυτή καινούρια ομάδα. Θα μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένες".

Πώς σου φαίνεται όλο αυτό που συμβαίνει εδώ στο Μπακού; Το νιώθεις κι εσύ σαν γιορτή;

" Αυτό που ζούμε στο Μπακού είναι απλά υπέροχο. Και νιώθω τόσο ωραία που το ζω με την ομάδα μου! Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Και θέλουμε ως ομάδα να ευχαριστήσουμε το βασικό χορηγό μας, τον Stoiximan, για τη στήριξη".

Πλευρίτου στο Sport24.gr: "Υπέροχο αυτό που ζούμε στο Μπακού"

Η εθνική γυναικών που ταξίδεψε στο Μπακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ