ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετρούνιας στο Sport24.gr: "Το αφιερώνω στην Ελλάδα, που αντιστέκεται"

Πετρούνιας στο Sport24.gr: "Το αφιερώνω στην Ελλάδα, που αντιστέκεται"

Ο "χρυσός" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, Λευτέρης Πετρούνιας, μιλά στην κάμερα του Sport24.gr για τη νέα του επιτυχία. Αφιερώνει το μετάλλιο στην Ελλάδα, που αντιστέκεται, ενώ ευχαριστεί τον προπονητή του και το μεγάλο του χορηγό, Stoiximan.gr.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού είναι γεγονός. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το έκανε πραγματικότητα, παίρνοντας την πρώτη θέση στον τελικό των κρίκων .

Το Sport24.gr βρέθηκε στη "National Gymnastics Arena" του Μπακού, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα γυμναστή. Ο Πετρούνιας αφιέρωσε το μετάλλιό του στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του, το γιατρό του, τους φυσικοθεραπευτές του και το μεγάλο χορηγό του, τον Stoiximan .

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια στο Sport24.gr:

Λευτέρη, πώς αισθάνεσαι μετά από μία ακόμα μεγάλη επιτυχία;

" Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από κόπο, μετά από πολλή κούραση. Βάζω στόχους για το παγκόσμιο και το Ρίο, αφού κάνουμε διακοπές. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το χορηγό μου, την εταιρεία Stoiximan.gr, για τη στήριξή της μέχρι τώρα, που με έχει βοηθήσει να φτάσω εδώ που είμαι, τον προπονητή μου, το γιατρό μου, τους φυσικοθεραπευτές μου. Θέλω να το αφιερώσω ξανά στην Ελλάδα, που αντιστέκεται".

Αγχώθηκες με το καλό ξεκίνημα του Ρώσου;

" Ειλικρινά δεν με άγχωσε. Επειδή έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και γνωρίζω ότι το πρόγραμμα αυτό που έχουμε δουλέψει, αν βγει όπως μπορεί να βγει, δεν θα σε κουνήσει από το μετάλλιο, αυτό που με τρομάζει πάντα είναι ο εαυτός μου και το να παλέψω με τους δικούς μου δαίμονες και να τους κερδίσω".

Το βράδυ θα το... κάψετε;

" Άμα πάρει κι ο Βλάσης; Για τα καλά! Νομίζω πως έχει πολύ πάρτι το βράδυ. Γιατί, μην ξεχνιόμαστε, τώρα έχουμε διακοπές για τις επόμενες δέκα μέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ