ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετρούνιας και Μιλλούση στο Sport24.gr

Πετρούνιας και Μιλλούση στο Sport24.gr

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βάσω Μιλλούση μίλησαν στην κάμερα του Sport24.gr για την παρουσία τους στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, αλλά και το τι περιμένουν από τους τελικούς

Πολύ καλή ήταν η ελληνική παρουσία το πρωί της Δευτέρας στα προκριματικά της ενόργανης γυμναστικής, με τους τρεις αθλητές και τις τρεις αθλήτριές μας να εξασφαλίζουν συμμετοχή σε άλλους τρεις τελικούς.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, που από την Κυριακή πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων, συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς και για τον τελικό του σύνθετου ατομικού, αλλά όλα δείχνουν πως θα παραχωρήσει τη θέση του στον Νίκο Ηλιόπουλο, προκειμένου να μην κουραστεί περισσότερο ενόψει των κρίκων, όπου στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο.

Η Βάσω Μιλλούση από την πλευρά της, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του σύνθετου ατομικού, αλλά έχασε οριακά το εισιτήριο για τον τελικό της δοκού.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Sport24.gr:

Λευτέρη, αληθεύει ότι σκοπεύεις να παραχωρήσεις τη θέση σου στον τελικό του σύνθετου ατομικού στον Νίκο Ηλιόπουλο;

" Δεν θα αγωνιστώ στο σύνθετο ατομικό, γιατί το μόνο που θα κερδίσω, θα είναι να κουραστώ πιο πολύ για τον τελικό των κρίκων. Οπότε στοχεύουμε καθαρά και μόνο στους κρίκους και στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Θα εκτελέσεις το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που εκτέλεσες και στον προκριματικό ή θα είναι πιο μεγάλης δυσκολίας;

" Το ίδιο πρόγραμμα. Έχω κάποιες βελτιώσεις να κάνω σε αυτό το πρόγραμμα, να τελειοποιήσω κάποια στοιχεία και φυσικά την προσγείωση. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι εφικτό".

Τι θεωρείς ότι μπορούν να καταφέρουν ο Μάρας και ο Ηλιόπουλος στους δικούς τους τελικούς;

" Είναι αναμφισβήτητα δύο πολύ δυνατοί αθλητές. Ο Βλάσης, αν κάνει το πρόγραμμά του, είναι σίγουρα στα μετάλλια. Ο Ηλιόπουλος μπορεί να κατέβει πιο χαμηλά απ' ότι ήταν την προηγούμενη φορά, που ήταν 12ος, με έναν καλό αγώνα".

Βάσω, ποιες είναι οι βλέψεις σου για τους δύο τελικούς που ενδεχομένως να έχεις μπροστά σου;

" Ο στόχος μου στο σύνθετο είναι να ανέβω όσο πιο ψηλά γίνεται, να κάνω ένα σταθερό αγώνα. Αν όλα πάνε καλά και είμαι στον τελικό της δοκού, το καλύτερο".

Για τους άντρες τι έχεις να πεις;

" Μόνο περήφανοι μπορούμε να νιώθουμε όλοι, γιατί έχουν κάνει δύο στα δύο και οι τρεις. Απ' ό,τι φάνηκε, αγώνα με τον αγώνα γίνονται μόνο καλύτεροι. Πήγανε καλύτερα κι απ' το προηγούμενο ευρωπαϊκό".

Για το τέλος, και οι δύο Έλληνες αθλητές θέλησαν να ευχαριστήσουν το μεγάλο χορηγό τους, τον Stoiximan , που τους στηρίζει στην προσπάθειά τους.

Βάσω: " Νιώθω πολύ περήφανη και πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία μας με τον Stoiximan. Εξαιτίας του βρισκόμαστε εδώ, γιατί μπορούμε και κάνουμε την προπόνησή μας αναπόσπαστα, οπότε τους ευχαριστούμε και πάλι".

Λευτέρης: " Και από τη δική μου μεριά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί δεν θα μπορούσα να φτάσω σε αυτό το σημερινό αποτέλεσμα, κάνοντας έξι όργανα, χωρίς να έχω τη στήριξη του Stoiximan. Με βοηθάει να έχω όλες τις παροχές, προκειμένου να φτάσω στην κατάλληλη κατάσταση για να κάνω έξι όργανα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ