ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάει για μετάλλιο ο Τζάνος!

Πάει για μετάλλιο ο Τζάνος!

Εντυπωσιακός ήταν ο Γιώργος Τζάνος στη φάση των ομίλων στα -84 κιλά κούμιτε των ανδρών, καθώς πήρε την πρώτη θέση και προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών Αγώνων

Την ευκαιρία για το πρώτο της μετάλλιο έχει η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, καθώς ο Γιώργος Τζάνος προκρίθηκε στα ημιτελικά των -84 κιλών κούμιτε στο καράτε.

Ο Έλληνας καρατέκα νίκησε με 8-0 τον Ουκρανό Χορούνα και με 5-4 τον Γάλλο Γκριγιόν, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Αζέρο Μαμάγιεβ. Έτσι, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, καθώς τερμάτισε πρώτος στο 2ο όμιλο. Στην τετράδα θα αντιμετωπίσει στις 14:33 ώρα Ελλάδος τον Τούρκο Ουγκούρ Ακτάς, που πήρε τη 2η θέση στον 1ο όμιλο.

Στα +84 κιλά κούμιτε των ανδρών, ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος νίκησε με 2-0 τον Αζέρο Ατάμοβ, αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Σκοπιανό Νεστορόβσκι και ηττήθηκε με 0-8 από τον Τούρκο Ερκάν. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα τον έφεραν στην 3η θέση, που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στα ημιτελικά.

Στα -68 κιλά κούμιτε των γυναικών, η Βασιλική Πανετσίδου πέτυχε μία νίκη με 6-3 επί της Ισπανίδας Βιθκαΐνο, αλλά γνώρισε δύο ήττες, με 1-2 από την Αυστριακή Μπούχινγκερ και με 0-1 από την Αζέρα Ζαρέτσκα, με αποτέλεσμα να καταλάβει την τρίτη θέση του 1ου ομίλου και να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ