ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρας στο Sport24.gr: "Το χαρίζω στη μάνα μου"

Μάρας στο Sport24.gr: "Το χαρίζω στη μάνα μου"

Ο Βλάσης Μάρας μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για το αργυρό μετάλλιο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Συγκινημένος, είπε πως θα χάριζε το μετάλλιο στη μητέρα του, ενώ υποσχέθηκε πως δεν θα ξαναχάσει από τον Γερμανό.

Ένα ακόμα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του πρόσθεσε το απόγευμα του Σαββάτου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση στο μονόζυγο .

Ο Έλληνας γυμναστής μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για τη νέα του επιτυχία, τονίζοντας ότι νιώθει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην καριέρα του, ενώ υποσχέθηκε πως δεν θα αφήσει τον καλό του φίλο, τον Γερμανό Φάμπιαν Χάμπουχεν, να τον ξανανικήσει.

Τέλος, συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του, στην οποία θα χάριζε το μετάλλιο του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βλάση Μάρα στο Sport24.gr:

Πώς νιώθεις που ακόμα κι αν μεγαλώνεις, συνεχίζεις να βρίσκεσαι σταθερά στα μετάλλια;

" Ένας αθλητής που έχει συνηθίσει να είναι συνέχεια στα μετάλλια, είναι απόλυτα λογικό να κάνει κάποια «κοιλιά». Αυτό πιστεύω έγινε και με μένα. Όλο αυτόν τον καιρό που ουσιαστικά είχα κάνει αυτήν την «κοιλιά», ανέκτησα τις δυνάμεις μου και επέστρεψα πιο δυναμικά για να κάνω καλά αυτό που ξέρω. Θεωρώ ότι τώρα είμαι καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη εποχή. Και πιο έμπειρος είμαι, και πιο δυνατός σωματικά. Η ηλικία δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Όταν το μυαλό ξεπερνάει τη δυσκολία, νομίζω ότι αυτά δεν είναι τίποτα".

Είσαι ικανοποιημένος με το αργυρό μετάλλιο;

" Θα ήμουν κακός αν έλεγα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος. Ένα μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο. Άσχετα αν θα ήθελα να κερδίσω το χρυσό σήμερα. Έκανα ένα λαθάκι, κέρδισε ο Γερμανός, μπράβο του, δεν θα ξαναγίνει. Την επόμενη φορά, στον επόμενο αγώνα, θα είμαστε πιο δυνατοί".

Όταν ολοκλήρωσες το πρόγραμμά σου και χωρίς να έχει αγωνιστεί κανένας άλλος, πίστευες πως η προσπάθειά σου ήταν για μετάλλιο;

" Ήμουν στα μετάλλια. Ναι, ήμουν σίγουρος γιατί ήξερα πάνω-κάτω τι κάνουν κι οι άλλοι. Αν ήμουν σε έναν τελικό παγκοσμίου, ας πούμε, θα ήμουν έτσι κι έτσι. Η βαθμολογία ήταν καλή και ήξερα ότι θα 'μαι στα μετάλλια. Από κει και πέρα, περίμενα το χρώμα".

Αν ήθελες να χαρίσεις κάπου αυτό το μετάλλιο, πού θα το χάριζες;

" Στη μάνα μου. Αυτή με έφερε στον κόσμο και ό,τι χαρά δίνω στους υπολοίπους..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ