ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρας: "Άκουσα το πλήθος να φωνάζει"

Μάρας: "Άκουσα το πλήθος να φωνάζει"

Ο Βλάσης Μάρας μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για το εξαιρετικά εκτελεσμένο πρόγραμμά του, που τον έστειλε στον τελικό του μονόζυγου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού

Εντυπωσιακός ήταν στον προκριματικό του μονόζυγου ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του οργάνου.

Σημασία έχει ότι εκτέλεσε σχεδόν άψογα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, κάτι που αναγνώρισαν και η φίλαθλοι στη "National Gymnastics Arena" και τον αποθέωσαν.

Θυμηθείτε την εντυπωσιακή προσπάθεια του Μάρα στον προκριματικό:

Δείτε τι δήλωσε ο Βλάσης Μάρας στην κάμερα του Sport24.gr:

Το πρόγραμμά σου ήταν εξαιρετικό. Περίμενες ότι θα το εκτελέσεις τόσο καλά;

" Στην προπόνηση το δουλεύω το πρόγραμμα και μου βγαίνει πάρα πολύ καλά. Μου βγαίνει όπως και σήμερα. Έκανα ένα μικρό λαθάκι. Εντάξει, αυτά άλλες φορές γίνονται, άλλες φορές δεν γίνονται. Αλλά το σημαντικό είναι ότι σαν σύνολο βγήκε ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα, φάνηκε από τη βαθμολογία. Ελπίζω να το εκτελέσω το ίδιο καλά και στον τελικό".

Συνειδητοποίησες ότι την ώρα που αγωνιζόσουν, ένα γεμάτο γυμναστήριο παρακολουθούσε μόνο τη δική σου προσπάθεια και σε αποθέωσαν;

" Όχι, δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα πολύ λίγο, όταν έκανα μία άσκηση στο ένα χέρι. Εκεί πέρα άκουσα το πλήθος να φωνάζει και κατάλαβα ότι με κοιτάνε. Συνήθως, όταν αγωνίζομαι, είμαι εγώ και το όργανο μόνο".

Θεωρείς πως αυτό το πρόγραμμα είναι για χρυσό μετάλλιο;

" Το θέμα είναι να είμαι καλά κι εκείνη την ημέρα, όπως ήμουν και σήμερα. Δεν νομίζω ότι θέλω κάτι παραπάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον τελικό. Βγήκε καλά το πρόγραμμα. Επειδή είναι και καινούριο το πρόγραμμα, φάνηκε ότι μπορεί να πάρει μια πολύ μεγάλη βαθμολογία".

Πώς βλέπεις τον Πετρούνια και τον Ηλιόπουλο στους τελικούς τους;

" Νομίζω ότι ο Πετρούνιας έχει αποδείξει ότι μπορεί να «χτυπήσει» πάρα πολύ εύκολα το χρυσό μετάλλιο. Πάντα είναι θέμα μέρας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα το τι θα γίνει στον τελικό. Ο Ηλιόπουλος είναι το αστέρι μας στο σύνθετο ατομικό. Αν θα αγωνιστεί, πιστεύω ότι θα τα πάει πάρα πολύ καλά, γιατί έχει και δύσκολα προγράμματα, και είναι και καλός εκτελεστής, έχει πολύ καλή τεχνική. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι ο Ηλιόπουλος θα είναι μέσα στην 8άδα σίγουρα, αν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ