ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάντης στο Sport24.gr: "Τώρα αρχίζουν όλα"

Μάντης στο Sport24.gr: "Τώρα αρχίζουν όλα"

Ο ήρωας της εθνικής πόλο ανδρών στα πέναλτι με την Ουγγαρία, Αδαμάντιος Μάντης, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για τη σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Η εθνική πόλο ανδρών πανηγύρισε μία επική πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι απέναντι στην υπερδύναμη Ουγγαρία και θα βρεθεί στα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Ο άνθρωπος που με την απόκρουσή του στο πρώτο πέναλτι των Ούγγρων, χάρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη νίκη στην ελληνική ομάδα, ο Αδαμάντιος Μάντης, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr, τονίζοντας πως όλα αρχίζουν τώρα γι' αυτόν και τους συμπαίκτες του. Επιπλέον, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε ολόκληρη την ομάδα, την οποία υποστηρίζει ο Stoiximan .

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24.gr:

Πώς νιώθεις μετά από ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη ένταση;

" Είναι ευχαρίστηση και χαρά να είσαι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες που βρίσκονται στο τουρνουά και είναι μεγάλη χαρά που αποκλείσαμε μία παγκόσμια δύναμη του πόλο. Τώρα αρχίζουν όλα. Δεν κάναμε τίποτα. Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ματς με το νικητή του Ιταλία - Σερβία κι εκεί πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη για να πάμε στον τελικό".

Για τη δική σου απόδοση στο παιχνίδι, τι έχεις να πεις; Έπιασες το πέναλτι, που ουσιαστικά έκρινε τη νίκη.

" Εγώ έχω κάνει αυτό που μου έχουν πει οι προπονητές μου, να πηγαίνω στην μπάλα. Τα κατάφερα. Δεν είναι ότι έδωσα εγώ τη νίκη. Είναι και οι άλλοι που κατάφεραν να σκοράρουν στον απέναντι τερματοφύλακα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και πιστεύω να τα καταφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Πλέον το χρυσό μετάλλιο είναι πιο κοντά από ποτέ;

" Με αυτόν το στόχο ήρθαμε στο Μπακού κι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πάμε στον τελικό και να καταφέρουμε να πάρουμε το μετάλλιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ