ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κραβαρίτης: "Μας βλέπουν όλοι με διαφορετικό μάτι"

Κραβαρίτης: "Μας βλέπουν όλοι με διαφορετικό μάτι"

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, δήλωσε πως αυτή η ομάδα πρέπει να ανέβει ακόμα ψηλότερα με σκληρή δουλειά, ενώ τόνισε πως οι 9 πρώτες ομάδες του τουρνουά είναι σχεδόν ισοδύναμες

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, αλλά και τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες του, εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής πόλο ανδρών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, Δημήτρης Κραβαρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Το είχαμε πιστέψει και το θέλαμε. Καταφέραμε και αντιστρέψαμε την κατάσταση μετά το παιχνίδι που είχαμε χάσει. Στο κρίσιμο παιχνίδι για το μετάλλιο, κερδίσαμε τους Κροάτες. Αυτό το μετάλλιο λέει πολλά, αλλά λέει και λίγα. Πλέον μας βλέπουν όλοι με διαφορετικό μάτι. Η ομάδα καλείται ή να πάει ψηλότερα ή να διατηρήσει αυτά που έχει αποκτήσει, κι αυτό χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά. Αυτά τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν παραπάνω και παραπάνω και παραπάνω, γιατί του χρόνου έρχεται ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ηλικία τους και γενικώς από εδώ και πέρα θα έχουν μεγάλες διοργανώσεις και πρέπει να συμμετέχουμε.

Σε αυτό το τουρνουά θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι, δεύτεροι, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε κι εκτός 8άδας. Οι Ούγγροι σήμερα έπαιξαν για τις θέσεις 7-8. Από την πρώτη θέση μέχρι το Μαυροβούνιο, που βγήκε 9ο, όλα τα παιχνίδια πήγαν στο γκολ, με ανατροπές και πέναλτι. Οι πρώτες εννέα ομάδες δεν είναι απλά κοντά, είναι δίπλα όλες.

Αυτό που προσπαθούσα να κάνω, ήταν είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, το μυαλό μας να μην φεύγει από τον αρχικό μας στόχο και τελικά η ομάδα ανταποκρίθηκε μέχρι το τέλος. Αυτή η διοργάνωση δεν είναι ένα απλό ευρωπαϊκό, είναι μία διοργάνωση πιο μεστή. Τα παιδιά μπήκαν για 15 μέρες σε ένα Ολυμπιακό Χωριό, είχαν να διαχειριστούν άλλους 6.000 αθλητές που ήταν μαζί τους κι ένα σωρό άλλα πράγματα 24 ώρες το 24ωρο.

Το μετάλλιο, το αφιερώνω στη γυναίκα μου, που έχει υπομείνει τόσα χρόνια το δύσκολο πρόγραμμά μου, στην κόρη μου και στον πατέρα μου, τον οποίο έχω χάσει και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν περήφανος για όσα έχω καταφέρει. Επίσης, το αφιερώνω στον Σάκη Κεχαγιά, που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, και στον πρόεδρο, που με εμπιστεύθηκε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ