ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία 20-2

Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία 20-2

Επιβλητική νίκη με 20-2 πέτυχε η εθνική πόλο γυναικών επί της Μεγάλης Βρετανίας, στην πρεμιέρα της στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τους αγώνες της στο Μπακού η εθνική πόλο γυναικών, καθώς επιβλήθηκε της Μεγάλης Βρετανίας με 20-2. Φυσικά, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αλλά η ελληνική ομάδα έδειξε από νωρίς πως μπορεί να κυνηγήσει το στόχο του μεταλλίου.

Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί από το ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν 10-0 και φυσιολογικά επήλθε η χαλάρωση στο 3ο οκτάλεπτο. Ωστόσο, ένα δυναμικό 4ο οκτάλεπτο εκτόξευσε τη διαφορά στα 18 γκολ. Πρώτη σκόρερ για την Εθνική ήταν η Μίλβα Καλογεράκου, ενώ βρήκαν δίχτυα συνολικά 9 διεθνείς μας.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 6-0, 2-1, 8-1

ΕΛΛΑΔΑ (Λέανδρος): Καλογεράκου 4, Λογοθέτη 3, Δουρέκα 3, Σαφέτη 2, Πάτρα 2, Ελληνιάδη 2, Μαυρωτά 1, Πρωτόπαπα 1, Πλευρίτου 1, Ελευθεριάδου 1

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Μπούλερ): Μπρέιζιερ 2

Στα άλλα παιχνίδια του Α' ομίλου, η Ολλανδία και η Ουγγαρία πέτυχαν σαρωτικές νίκες επί του Ισραήλ (29-1) και της Γερμανίας (21-4) αντίστοιχα. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά, θα παιχτεί μεταξύ Ελλάδας, Ολλανδίας και Ουγγαρίας, οπότε η αναμέτρηση του Σαββάτου (13/06, 18:30 ώρα Ελλάδος) μεταξύ της Εθνικής μας και των "οράνιε" θα κρίνει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ