ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο νίκες στο μπάσκετ 3x3

Δύο νίκες στο μπάσκετ 3x3

Με νίκες "μπήκαν" στο τουρνουά μπάσκετ 3x3 των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού, τόσο η ανδρική ελληνική ομάδα, όσο και η γυναικεία

Με το δεξί ξεκίνησαν τους αγώνες τους στο τουρνουά μπάσκετ 3x3 των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού η ανδρική και η γυναικεία ελληνική ομάδα.

Οι άνδρες, στον πρώτο τους αγώνα για τον 3ο όμιλο, νίκησαν την Εσθονία με 19-16, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να βάζει 11 πόντους με τρία δίποντα. Άλλους 6 (δύο δίποντα) πρόσθεσε ο Νώντας Παπαντωνίου, 2 πέτυχε ο Γιώργος Μπόγρης, ενώ δεν σκόραρε ο Γρηγόρης Ραλλάτος.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι του 1ου ομίλου, οι γυναίκες επικράτησαν της Ολλανδίας με 13-8, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 5-6. Πρώτη σκόρερ με 5 πόντους ήταν η Ναυσικά Σταυρίδου, ενώ 4 πέτυχε η Αφροδίτη Κοσμά, 3 η Κατερίνα Σπαθάρου και 1 η Βίκυ Καραμπάτσα.

Ακολουθούν την Τρίτη δύο ακόμη αγώνες για τις ελληνικές ομάδες. Οι άνδρες στις 19:35 ώρα Ελλάδος αντιμετωπίζουν την Ιταλία, ενώ οι γυναίκες στις 18:20 κοντράρονται με την Ελβετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ