ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο ήττες για τις ομάδες 3on3

Δύο ήττες για τις ομάδες 3on3

Την ήττα από τη Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα γνώρισαν οι εθνικές ομάδες 3on3 ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Τα ζευγάρια στη φάση των "16".

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε με ήττες τόσο για την ανδρική όσο και για τη γυναικεία ομάδα 3on3. Οι άνδρες ηττήθηκαν από τη Σερβία 17-22 με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά εύστοχες. Οι Σέρβοι είχαν για μεγάλο τους όπλο την ευστοχία τους στο δίποντο (8/17) παίρνοντας έτσι 16 πόντους.

Το σκορ από την αρχή ήταν ιδιαίτερα υψηλό με τον Ντόμοβιτς να "τελειώνει" τον αγώνα 2.36. Η Εθνική ομάδα πάλεψε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους ισχυρή ομάδα της Σερβίας αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στη φάση των "16" η ομάδα των ανδρών θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο την Πέμπτη (25/6) σε αγώνα νοκ άουτ. Εάν περάσει από το Βέλγιο στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Σλοβενία και Ελβετία.

Ελλάδα - Σερβία 17-22

Ελλάδα: Παπαντωνίου 3, Ραλλάτος 2, Μπόγρης 6, Κασελάκης 6

Σερβία: Μαϊστόροβιτς 12, Ντόμοβιτς 9, Ζντέρο, Σάβιτς 1

Την ίδια ώρα τα κορίτσια τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέρες με την Τζαμαϊκανή Ανέικα Χένρι να είναι ανίκητη κοντά στο καλάθι ηττήθηκαν με 15-21. Τα κορίτσια στη φάση των '16" θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμανία (Πέμπτη 25/6) σε αγώνα νοκ άουτ. Σε περίπτωση νίκης θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Σλοβακία.

Ελλάδα - Αζερμπαϊτζάν 15-21

Ελλάδα: Σπαθάρου 4, Σταυρίδου 5, Κοσμά 6, Καραμπατσά

Αζερμπαϊτζάν: Ντενίσκινα 3, Ουλιάνοβα 1, Χένρι 11, Χάγιες 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ