ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόλυτη ικανοποίηση για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Απόλυτη ικανοποίηση για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη έχει πλέον έναν υψηλής ποιότητας αθλητικό θεσμό έχουν όλοι οι πρόεδροι των εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών ανάμεσα σε αυτούς και ο Σπύρος Καπράλος.

Την ικανοποίηση τους για την απόλυτα πετυχημένη εκκίνηση των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων εκφράζουν οι πρόεδροι των εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης και οι παράγοντες των διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών προς τον συντονιστή του όλου εγχειρήματος εκ μέρους της Ένωσης Ολυμπιακών Επιτροπών Ευρώπης Σπύρο Καπράλο.

Η προσπάθεια που κατέβαλε για δύο χρόνια από κοινού με τους Αζέρους διοργανωτές έφερε επιτυχή αποτελέσματα και πραγματικά είναι κοινή η πεποίθηση, ακόμα και από τα διεθνή ΜΜΕ, ότι η Ευρώπη έχει πλέον έναν υψηλής ποιότητας αθλητικό θεσμό.

"Με αρχή την τελετή έναρξης, όπου όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι, οφείλω να δηλώσω ότι και οι πρώτες αγωνιστικές ημέρες δεν παρουσίασαν ούτε προβλήματα, ούτε παράπονα ενώ όλα έχουν λειτουργήσει στην εντέλεια και στον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης, οι μετακινήσεις με το νέο σύστημα χρήσης λευκών ταξί για τις ανάγκες των αποστολών παρέχει ταχύτητα και οικονομία" δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που μνημονεύτηκε για τη προσφορά του στην επιτυχία της διοργάνωσης από την ίδια την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και σύζυγο του προέδρου της Δημοκρατίας του Αζερμπαιτζάν Μεχριμπάν Αλίγιεβα στον επίσημο χαιρετισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ