ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλεξίου στο Sport24.gr: "Ήρθαμε για το χρυσό"

Αλεξίου στο Sport24.gr: "Ήρθαμε για το χρυσό"

Ο αρχηγός της εθνικής πόλο ανδρών, που συμμετέχει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, Κίμων Αλεξίου, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για την προσπάθεια των διεθνών να φτάσουν μέχρι το χρυσό μετάλλιο

Με μία εύκολη νίκη επί της Γαλλίας εξασφάλισε η εθνική πόλο των ανδρών την πρόκρισή της στα προημιτελικά των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού. Εκεί όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αφού περιμένει η υπερδύναμη που λέγεται Ουγγαρία.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κίμων Αλεξίου, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr γι' αυτήν την πρόκληση, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι υποστηρίζονται από τον Stoiximan.gr , έχουν έρθει στο Αζερμπαϊτζάν για το χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Περίμενες ότι θα έρθει τόσο εύκολα η νίκη επί της Γαλλίας;

" Ποτέ μην υποτιμάς ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως. Σίγουρα όμως εμείς το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε".

Ο προημιτελικός με την Ουγγαρία θα είναι ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι. Εσείς πώς το αντιμετωπίζετε;

" Οι Ούγγροι έχουν μία πολύ μεγάλη παράδοση στο χώρο του παγκόσμιου πόλο. Είναι μία ομάδα την οποία έχουμε συναντήσει. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της, ξέρουμε ποιους παίκτες έχει, ξέρουμε τα δυνατά και τα τρωτά της σημεία. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα και το υλικό να την αντιμετωπίσει και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης".

Οπότε, πρόσω ολοταχώς για μετάλλιο;

" Εδώ ήρθαμε με κύριό μας στόχο να πάρουμε το χρυσό. Σίγουρα κάποια άλλη θέση μέσα στην τριάδα δεν θεωρείται αποτυχία, αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να φτάσει μέχρι την πρώτη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ