Έφτασε η ώρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροπάλης

Έφτασε η ώρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροπάλης

Η μεγάλη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος χειροπάλης έφτασε. Αθλητές γεμάτοι θέληση, πυγμή, δύναμη και αποφασιτικότητα θα δώσουν το 100% του εαυτού τους. Ώρα έναρξης αγώνων στις 15:00.

Η μεγάλη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος χειροπάλης έφτασε. Αθλητές γεμάτοι θέληση, πυγμή, δύναμη και αποφασιστικότητα θα δώσουν το 100% του εαυτού τους για να διακριθούν σε αυτό το μοναδικό άθλημα, με κατηγορίες πρωτοεμφανιζόμενων, ανδρών, γυναικών, άνω των 40 ετών και παίδων. Δίνεται σε όλους η δυνατότητα να επιλέξουν την κατηγορία που τους αναλογεί για να γίνει ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη μέρα της ζύγισης, έδειξε θα σπάσει ρεκόρ συμμετοχών. Η είσοδος για θεατές και δημοσιογράφους είναι ελεύθερη για να μπορούν όλοι να απολαύσουν μοναδικές μάχες όλων των αθλητών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί δεύτερη ζύγιση στον χώρο του σταδίου στις 9/4/2017 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 13:00. Ώρα έναρξης αγώνων στις 15:00. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό στάδιο χωράφας (Δαμασκηνέας και Ιωαννίνων) στο Περιστέρι.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24