ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διεθνές τουρνουά squash στη Ρόδο

Διεθνές τουρνουά squash στη Ρόδο

Διεθνές τουρνουά squash με την επωνυμία SHERATON RHODES OPEN 2015, θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου, από τις 18 έως και τις 21 Ιουνίου.

Αντίστροφα μετρούν οι διοργανωτές του διεθνές τουρνουά squash με την επωνυμία SHERATON RHODES OPEN 2015, το οποίο όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Sheraton, το διάστημα από τις 18 έως και τις 21 Ιουνίου.

Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τον Ροδιακό Όμιλο Τοιχοσφαίρισης και για τη Ρόδο, αφενός διότι το παρών θα δώσουν ορισμένοι επαγγελματίες παίκτες και αφετέρου επειδή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αποκομίσουν μερικές σημαντικές εμπειρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες θα πάρει μέρος και ο Γερμανός Σίμον Ρόσνερ, ο οποίος είναι αυτή την στιγμή 6ος στον κόσμο. Η συμμετοχή του είναι ιδιαίτερη τιμητική για το νησί της Ρόδου και την διοργάνωση.

Έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από δέκα χώρες. Την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστραλία, την Τουρκία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Αργεντινή.

Αναμένεται να δώσουν το παρών πάνω από 85 αθλητές ενώ οι συμμετοχές ολοκληρώνονται την Κυριακή (14/6). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά την Δευτέρα 15 Ιουνίου το μεσημέρι.

Το τουρνουά περιλαμβάνει δυο επίπεδα . Ένα των επαγγελματιών και ένα των ερασιτεχνών. Οι πρώτοι, θα αγωνιστούν ανεπίσημα (δεν θα πάρουν πόντους που προσμετρούν στην παγκόσμια κατάταξη) όμως η παρουσία τους οπωσδήποτε ανεβάζει το κύρος της διοργάνωσης.

Ο Σίμον Ρόσνερ

Ο Γερμανός Σίμον Ρόσνερ είναι αναμφίβολα ένα από τα "βαριά" ονόματα που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά και αυτό είναι κάτι που μαρτυράει και η 6η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη που κατέχει αυτή τη στιγμή.

Ο Γερμανός σταρ έγινε επαγγελματίας το 2004 και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και το 2009 για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο (PSA World Tour).

Τον Οκτώβριο του 2012 κέρδισε το Santiago Squash Open και το 2013 έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο North American Open. Την ίδια χρονιά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Cali.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ