ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερη στο Μονακό με άλμα στα 4,80μ. η Στεφανίδη

Greece's Katerina Stefanidi makes an attempt in the women's pole vault final at the World Athletics Indoor Championships in Birmingham, Britain, Saturday, March 3, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Greece's Katerina Stefanidi makes an attempt in the women's pole vault final at the World Athletics Indoor Championships in Birmingham, Britain, Saturday, March 3, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Στην 2η θέση του Diamond League στο Μόντε Κάρλο ολοκλήρωσε την προσπάθεια της η Κατερίνα Στεφανίδη, που "ζεσταίνεται" ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη προσπάθειά της τα 4,60μ., τα 4,75μ. και τα 4,80μ. Είχε δύο καλές προσπάθειες στα 4,85μ. και μια στα 4,90μ., ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα ύψη.

Στην κορυφή βρέθηκε η Αντζέλικα Σιντόροβα, που πέρασε τα 4,85μ., ενώ άλμα στα 4,80μ. έκανε και η Γιάρισλι Σίλβα. Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και "ζεσταίνεται" ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ