ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Στην 26η θέση η Γκουντούρα

Στην 26η θέση η Γκουντούρα

Η Δώρα Γκουντούρα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και κατέλαβε την 26θέση στο Παγκοσμίου Κυπέλλου Σπάθης Γυναικών που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ατομικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σπάθης Γυναικών που διεξάγεται στην Αθήνα. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και ο κόσμος που γέμισε το ΟΑΚΑ απόλαυσε τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Η Δώρα Γκουντούρα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και κατέλαβε την 26θέση. Στη φάση των «64» κέρδισε με 15-9 την Μος (ΗΠΑ). Στις «32» αντιμετώπισε την πολύ φορμαρισμένη Βέκι (Ιταλία) και έχασε με 15-8.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου στο γύρο των «64» έχασε από την Βίλα (Ισπανία) με 15-8. Η διεθνής αθλήτρια κατέλαβε την 42στο σύνολο.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ελληνίδες αθλήτριες κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Μαρίνα Παΐζη 92, Κλαίρη Μπένου 113, Μαρία Μπουρδούκη 113, Ασημίνα Γκιώνη 130, Σοφία Τετράδη 139, Δήμητρα Μποϊδάνη 145, Καλλιόπη Καλουτά 145, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου 148, Γεωργία Παρασύρη 151, Κυριακή Σαφαρή 152και Αννα Δούκα 152.

Το ενδιαφέρον και το θέαμα των αγώνων, όσο περνούσε η ώρα ήταν πολύ μεγαλύτερο και κορυφώθηκε στους τελικούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μάρτον (Ουγγαρία) η οποία κέρδισε στον τελικό την Μπρουνέ (Γαλλία) με 15-11. Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν οι Λεμπάς (Γαλλία) και Κιμ Γιγεόν (Κορέα).

Αύριο ολοκληρώνεται το Κύπελλο Ακρόπολις με τα ομαδικά. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει και θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό πλασάρισμα. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Χονγκ Κονγκ.

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ