ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Με 7 αθλητές στη Μόσχα

Με 7 αθλητές στη Μόσχα
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κινείται η ελληνική ξιφασκία, καθώς από τις 13 έως τις 19 του μηνός στη Μόσχα θα διεξαχθεί η κορυφαία διοργάνωση

Όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 7 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και 2 προπονητές. Στη Σπάθη η Βάσω Βουγιούκα είναι η χρυσή ελπίδα για μία διάκριση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει να κάνει μία καλή πορεία και έχει τις δυνατότητες να φτάσει έως το βάθρο! Στο όπλο της σπάθης συμμετέχουν επίσης, η Ζωή Βάχλας, η Μαρίνα Παΐζη και ο Βαγγέλης Μπούκας.

Στο Ξίφος Ασκήσεως θα αγωνιστούν ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος, η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου και ο Παναγιώτης Τελιπορανίδης. Οι δύο προπονητές που θα βρεθούν στη Μόσχα είναι ο Γκάμπριελ Ντούτσια και η Ελισάβετ Τσολακίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσουρούτας (σπάθη) ακύρωσε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού. Τέλος, σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση θα βρεθεί και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Δουβής.

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ