ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Έντεκα "σπαθιά" στο Μάριμπορ

Έντεκα "σπαθιά" στο Μάριμπορ

Μεγάλη ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξιφασκίας στο Μπάριμπορ. Εκπροσώπηση σε όλα τα όπλα.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μάριμπορ συνεχίζεται κι από σήμερα (28/2) ταξιδεύουν σταδιακά για την Σλοβακία οι Νέοι Ανδρες και οι Νέες γυναίκες, όπου τις ερχόμενες ημέρες θα διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα, γιατί όχι και μία διάκριση. Οι Ελληνες ξιφομάχοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μία διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου!

Στη Σπάθη Νεανίδων θα αγωνιστεί η Δώρα Γκουντούρα την 1 Μαρτίου. Η διεθνής αθλήτρια αναχώρησε σήμερα με τον προπονητή Γκάμπριελ Ντούτσια.

Στη Σπάθη Νέων Ανδρών θα αγωνιστούν οι Μάριος Γιακουμάτος, Δημήτρης Μητρόπουλος και Αλέξανδρος Πολιάκοβ. Οι αγώνες του θα διεξαχθούν στις 3/3 και μαζί με τον προπονητή Χάρη Τσολάκη θα ταξιδέψουν για το Μάριμπορ στη 1 Μαρτίου.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών θα αγωνιστούν οι Γιάννης Φιλιππούσης, Νίκος Τσώκας και Στέργιος Τσώκας. Στις 2/3 είναι τα ατομικά και στις 4 Μαρτίου τα ομαδικά.

Στο Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών οι Κατερνία Κοντοχριστοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαρία Πλιώτα θα αναχωρήσουν αύριο για την Σλοβακία και θα αγωνιστούν στις 2/3. Τέλος στο Ξίφος Μονομαχίας Νεανίδων θα αγωνιστεί η Περσεφόνη Πανταζίδη.

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ