ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Εκτός 8άδας η Bουγιούκα

Εκτός 8άδας η Bουγιούκα

Η Βάσω Βουγιούκα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην 8άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ξιφασκίας, που διεξάγεται στη Μόσχα.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια είχε πολύ καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά, αλλά στον καθοριστικό αγώνα ηττήθηκε 12-15 από την Άννα Μάρτον.

Για να φτάσει έως την 8αδα απέκλεισε διαδοχικά από τις «64» την Γαλλίδα Μπρουνέτ με 15-9, την Γερμανίδα Λίμπαχ με 15-10 και στις «16» απέκλεισε μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι την Αμερικανίδα Βόζνιακ με 15-14.

Η Βουγιούκα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10-4 έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε με οριακή διαφορά. Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές η Μαρίνα Παΐζη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι έφτασε ένα γύρο πριν το ταμπλό των «64».

Στον όμιλο σημείωσε 4 νίκες και 2 ήττες και στο νοκ άουτ αντιμετώπισε την Ζωή Βάχλας και επιβλήθηκε με 15-10. Η Βάχλας από τον όμιλο πέρασε με 2 νίκες και 4 ήττες. Στην σπάθη ανδρών αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μπούκας. Στον όμιλο σημείωσε 2 νίκες και 4 ήττες. Στο πρώτο νοκ άουτ επιβλήθηκε του Τούρκου Αντ με 15-6, ενώ στο καθοριστικό παιχνίδι για να μπει στο ταμπλό των «64» έχασε πολύ δύσκολα από τον Γάλλο Μεντάτ με 15-11.

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ