ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Δύο εισιτήρια για το Μπακού

Δύο εισιτήρια για το Μπακού

Πολύ καλά νέα από την πρώτη ημέρα των προκριματικών των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στην Βουδαπέστη. Προκρίσεις για τους Γιώργο Τσουρούτα (σπάθη) και Νίκο Κοντοχριστόπουλο (Ξίφος Ασκήσεως).

Σχεδόν… τέλεια ήταν τα νέα από την πρώτη ημέρα των προκριματικών των 1 Ευρωπαϊκών Αγώνων, Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βουδαπέστη. Η ελληνική αποστολή πανηγύρισε δύο προκρίσεις αυτή των Γιώργου Τσουρούτα (σπάθη) και Νίκου Κοντοχριστόπουλου (Ξίφος Ασκήσεως).

Οι 4 πρώτοι σε κάθε κατηγορία έπαιρναν το εισιτήριο για το Μπακού και γι αυτό δεν προβλεπόταν ημιτελικοί και τελικοί. Οι Τσουρούτας και Κοντοχριστόπουλος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση πέτυχαν το σκοπό τους, μπήκαν στην 4αδα και ταυτόχρονα πήρα το… μαγικό εισιτήριο!

Αντίθετα άτυχη στάθηκε η Δέσποινα Πέρδικα (ξίφος Μονομαχίας), η οποία έφτασε έως την 8αδα και ηττήθηκε στο ματς πρόκρισης.

Πλέον το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο αυριανό πρόγραμμα, όπου ο Γιώργος Αμπάλοβ (ξίφος μονομαχίας) και η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου (Ξίφος Ασκήσεως) θα επιδιώξουν να πάρουν κι αυτοί την πρόκριση.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο στο Μπακού θα αγωνιστεί και η Βάσω Βουγιούκα, η οποία έχει πάρει την απευθείας πρόκριση.

Στη Βουδαπέστη βρίσκονται επίσης και οι : Χάρης Τσολάκης (αρχηγός αποστολής και προπονητής στο ξίφος μονομαχίας), Γκάμπριελ Ντούτσια (προπονητής στη σπάθη) και Έλλη Τσολακίδου (προπονήτρια στο Ξίφος Ασκήσεως)

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ