ΤΖΟΥΝΤΟ

"Χρυσάφι" για τον Ηλιάδη στο Masters

"Χρυσάφι" για τον Ηλιάδη στο Masters
INTIME SPORTS

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης κυριάρχησε στο παγκόσμιο Masters που φιλοξενήθηκε στη ρωσική πόλη Τιουμέν. Αφιέρωσε τη νίκη του σε όλους τους Έλληνες.

Μετά την κακή παρένθεση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Ηλίας Ηλιάδης επέστρεψε στο "χρυσό" μονοπάτι των επιτυχιών.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο Masters, την τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Ηλιάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο δίχως αγώνα, αφού ο αντίπαλος του, ο Ρώσος Κιρίλ Ντενίσοφ δεν κατέβηκε στον τελικό της κατηγορίας των -90 κιλών.

Στα ημιτελικά, ο Ηλίας Ηλιάδης νίκησε με Ippon τον Κουβανό αργυρό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Άσλεϊ Γκονσάλες, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο νίκες στο δ` προκριματικό γκρουπ επί των Αλεξάντρ Γιουρέτσκα και Βαλεντίν Γκρεκόφ.

" Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την εμφάνιση μου, όσο και για το χρυσό μετάλλιο. Με τους 700 βαθμούς που συγκέντρωσα, άνοιξα το δρόμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο παραμένει και ο στόχος της φετινής χρονιάς. Ενιωθα ότι βρισκόμουν σε μεγάλη φόρμα και όπως πάντα πάλεψα για το χρυσό-και μόνο για το χρυσό. Είχα κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία και δικαιώθηκα, σε μια διοργάνωση πολλών απαιτήσεων, όπου είχα να αντιμετωπίσω τους κορυφαίους τζουντόκα του κόσμου. Αφιερώνω το μετάλλιο από την καρδιά μου στην πατρίδα μου την Ελλάδα και τους Ελληνες", σχολίασε ο Ηλιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ